vineri, ianuarie 29

Copil ...

Ce misto era ...pe vremea cand eram copil ... nu aveam griji , nu era atata poluare ...nu erau atatea masini , atatea garaje , atata industrializare ...ma dadeam cu bicicleta pe strada si nu ma claxona nimeni ...ma jucam fotbal in curte si nu ma injura nimeni ca ii ora de liniste ...eehh , mergeam la furat de cirese ...pfooaiii , alea da aventuri ...beam suc de la tek , mancam guma turbo ...si lista cred ca poate continua la infinit ...dar ...am crescut ... au aparut responsabilitatile ... obligatiile , problemele ...si si aici ...lista poate continua la infinit :)) Ce e de facut ? suficient de simplu ...cel putin pentru mine :P gasesti o situatie ..un context cat se poate de normal ...si dai frau copilului din tine ... pentru ca din cand in cand e chiar relaxant sa te pui inapoi in mintea copilului :)

Exemplu ...urmariti filmarea :P

joi, ianuarie 28

Smiley feat Cheloo - Plec

Intr-un final am gasit piesa si pe youtube ca sa o pot posta si aici , nu de alta da mi-o fost prea lene sa o uploadez de pe laptop pe youtube eu :)) ca daca tot mi-a fost ridicata curiozitatea la fileu cu aceasta piesa cam acuma 2 zile ...atunci nu m-am lasat pana cand am avut-o si eu pe laptop ...respectiv ieri dupamasa/seara am gasit-o pe un fileshare :)) Intr-adevar sound original , tematica originala ...e o piesa numa buna pentru masina ...si pe care presimt ca o voi auzi ceva vreme de acum inainte ...cu privire la parerea personala referitoare la piesa ..ma abtin :)

Enjoy :)

Eurovision 2010

Piesele finaliste la Eurovision 2010:

1. "Come As One" - David Brian (juriul recomandă schimbarea interpretului)
2. "It's Not Too Late" - Paula Seling şi Kamara
3. "Searching for Perfect Emotion" (juriul recomanda schimbarea interpretului)
4. "Running Out of Time" - Trupa Pasager
5. "Playing With Fire" - Paula Seling şi Ovi
6. "See You in Heaven, Michael" - Mircea Romcescu (juriul recomandă schimbarea interpretului)
7. "Come Along" - Lora ex-Wassabi şi Mihai Preda
8. "Jackpot" - Răzvan Krivach
9. "Round Around" - Cătălin Josan
10. "Crazy" - Alexandra Ungureanu
11. "Love Is War" - Tina Geru (ex-Pops)
12. "I'm Running" - Dalma
13. "Save their Lives" - Luminiţa Anghel
14. "Baby" - Maria Sanchez (juriul recomandă schimbarea interpretului)
15. "Lay Me Down" - Zero
16. "Surrender" - Anda Adam & Connect-R

Si uite ca incepe iara tam-tam-ul nostru anual martie-mai ...si anume eurovision dpdv Romania ....si sincer de la Sistem feat Luminita Anghel ...de atunci parca tot mai tare ne bagam in rahat :)) Ideea e urmatoarea ...cateva piese au scapat deja pe net , restul se lasa asteptate ... nu ma leg de piese sau sa declar favorit dpdv al meu pana cand nu le aud pe toate .... asha k peste cateva zile o sa declar care sunt cele 3 piese din lista de 16 care imi plac si dak au ceva sanse la eurovision , cel putin din punctul meu de vedere :P 

marți, ianuarie 26

...

...Deci ce s-o intamplat in Haiti e sincer .....n-am cuvinte ... ideea sta in felul urmator : peste tot in lume se fac teledoane in prostie , artisti internationali scriu piese special pentru acest eveniment extrem de nefericit ....iar guvernul roman o donat 50000 euro si ne-am facut de rusine ... pana si republica moldova a donat 100000 euro

SMS 848 – 2 Euro/apel în retelele Orange, Vodafone si Cosmote.
Servicii oferite gratuit, nu se percepe TVA.
0900 900 563-2 Euro/apel in reteaua Romtelecom.
0900 900 565 -5 Euro/apel in reteaua Romtelecom.
0900 900 567 -10 Euro/apel in reteaua Romtelecom.
Linii deschise între 22 ianuarie-23 februarie 2010.

Deci sincer nu cred ca o fiinta umana dupa ce vede poza asta sau orice alta poza in tema ...poate sa ramana indiferent sau "sa se traga pe cur" de la 2 euro ...respectiv 8 lei si ceva ... tuh te gandesti ca stai acuma comod pe un scaun , ai tigarile , respectiv cafeaua langa tine , ai net ,caldura si mai stiu eu ce ...si ei nu au nimic ? casa , mancare , conditii care tin de prima treapta din piramida nevoilor ? absolut nimic ... strict de fiecare depinde daca ne complacem in ce rahat ne-o bagat guvernul cu donatia sau daca facem ceva in privinta asta ... 

Soc!!!

Mai ceva ca si socul lui Simona Patruleasca care soc! vara asta s-a maritat :)) Se pare ca Clujul in mod oficial mai primeste o distinctie , dupa premiul pentru cel mai bun management de oras parca ... acuma ne vom lauda ca suntem Orasul preferat al pakistanezilor si indienilor din Romania ... sa va explic :))

Conform datele statistice ale Biroului de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj se poate observa ca numarul persoanelor care provin din tari din Asia si incearca sa fuga in tarile europene a crescut simtitor . Majoritatea folosesc Clujul pentru a putea fugi in tarile UE.

In scopuri strict turistice , am putea sa ne gandim la modul serios pe langa afisele in engleza , germana , maghiara si cred ca atat ...sa adaugam si limba urdu (limba oficiala in Pakistan pe langa engleza ) si limba hindi (limba oficiala in India pe langa engleza) ...

Respectiv traducerea in hindi a expresiei : Bine ati venit in Cluj-Napoca

Cluj-Napoca में आपका स्वागत है

si in urdu :

cluj کا خیر مقدم کرنے کے napoca

Acuma nu stiu cat de corecta e traducerea ...da sa speram ca e buna :)) si eventual o traducere ulterioara la iesirea din Cluj spre Oradea ..."Va dorim un drum cat mai placut pana in Uniunea Europeana"

Eurovision 2010

Deci ...incepe distractia ...eu unul de abia astept sa vad ce scandaluri apar anul asta :)) aia cea mai misto parte din eurovision faza de selectie ... deci e senzational cum se pot certa unii ca la usa cortului :)) la preselectie au intrat 111 piese ,iar 6 au fost respinse pe motive ca nu s-au incadrat in regulament ...printre artistii care au intrat in preselectie se numara si :

Alin oprea (talisman)
Alexandra Ungureanu
Anda Adam
Blaxy Girls
Celia
Kamara
Luminita Anghel
Marcel Pavel
Paula Seling
Razvan Crivaci

...peste cateva zile vom afla cei 12-15 finalisti din anul acesta ...cert e ca am auzit un pont si is tare curios daca ii adevarat ...si anume ca inclusiv Florin Salam a intrat la preselectie si din cate am inteles este vorba de un duet cu o domnisoara :)) deci eu unul m-as sparge pe mine de ras sa-l vad pe Florin Salam in finala nationala de la Eurovion ...nu de alta , dar mai departe sunt sigur ca nu poate ajunge ...da-o dreacu frate ...cum naiba maneaua in finala ? abia astept sa vad =))

Inna - 10 minutes

Ma simt obligat sa pun piesa asta nu pentru ca imi place la nebunie ...ci pentru undeva prin decembrie am vazut un teaser la piesa asta ...si am tot asteptat si am tot asteptat :)) ca de obicei , cand asteptarea e prea lunga ...ramai nitel dezamagit ...de cateva ore i s-a dat drumul la piesa(varianta radio) in mod oficial si neoficial ..ca nu am reusit sa o gasesc niciunde inainte de lansarea oficiala:)) ...ehh piesa ..e simpatica ,stilul Inna , n-are nimic care sa zici wow , dar va merge prin cluburi si e buna ca piesa de masina ...dar eu, cel putin , nu cred ca va ajunge hit...

Lege noua ...

Ca sa ripostez si eu la anumite prostii debitate de conducerea tarii , cu toate ca is clujean ..da nu ma pot abtine la faza cu fast-foodul :))  si cum oricum am declarat deschisa sesiunea de politic ...am gasit pe net urmatorul articol ...


"Luata in considerare de cateva luni, de ministrii cabinetului Boc, la propunerea europarlamentarului pe probleme de Sanatate si familie, Mircea Pascu si a ministrului de finante Sebastian Vladescu, taxa pe sex premarital si relatii intraconjugale a trecut astazi fara probleme prin parlament, fiind adoptata cu 350 de voturi pentru, 70 de voturi impotriva si 6 abtineri.
Considerata alaturi de taxa pe fast-food una din viitoarele surse de venit la bugetul de stat si inspirata din modelul francez, taxa pe "relatii sexuale premaritale si relatii intime intraconjugale" presupune pereceperea unei sume modice de la ambii participanti la actul sexual de fiecare data cand acestia se intalnesc pentru a intretine relatii romantice si poate varia in functie de locatie, durata sau tehnicile folosite.
Din fericire pentru credinciosii cu frica de Dumnezeu, taxa se aplica doar cuplurilor care traiesc in concubinaj nu si cuplurilor casatorite, acestea fiind obligate sa contribuie doar daca intentioneaza sa aiba o relatie sexuala cu o persoana din afara cuplului.
Desi modalitatea efectiva de taxare nu a fost inca hotarata, potrivit ministrului Vladescu vor exista cel putin doua modalitati de plata: cartela pre-pay si abonamentul lunar, in ambele cazuri banii, in jur de 50 de lei pe sedinta, urmand sa fie colectati prin intermediul postei romane.
Potrivit statisticilor oficiale peste 75% dintre romani intretin relatii sexuale premaritale, desfraul atingand cote maxime mai ales in randul elevilor, studentilor si locuitorilor de la oras."

Cred ca ar fi moartea pasiunii o astfel de lege ... bine ca e numa o gluma :)) ...desi imi sta in cap intrebarea " Unde pot sa imi fac abonamentul ? " ....mai ales cum din cand in cand mai auzi de cate o lege la care ramai traznit efectiv asha k implicit ...sfatul meu e simplu ...faceti sex cat timp mai e gratis ...ca niciodata nu stie :)) 

luni, ianuarie 25

Buc

Deci ...un weekend demential ...dupa cum am zis am pornit guest mode ....si au venit oamenii de la bucuresti ...si au plecat ...cert e k a fost un weekend excelent , extrem de concentrat despre care voi povesti maine dupa ce ma trezesc ....ca nivelul de somn in acest weekend a fost dramatic sub nivelul marii ...ma pun la somn ...si ne auzim maine ....cu vreo 5 postari deodata kre k ...k sa imi acopar weekendul :))

vineri, ianuarie 22

Dilema sondaj Adi :))

Ce te enerveaza cel mai tare?
  • manelele si manelistii
  • cand pica netu`
  • sa fii trezit brusc
  • blogurile pe care se sufera
  • mass-urile
  • ca n-ai bani suficienti

Asha suna un sondaj de pe un blog pe care il recomand si il ''citesc cand m-ai apuc si eu'' =)) :)) V-am zis vreodata ca mie imi place sa votez ?nush dc ...da imi place ...votez la orice ...nah si am vazut sondaju' si m-am blocat ...k nu stiu ce sa votez...implicit am nevoie de ajutor!!! :))
Sa imi explic dilema ...
- manelele si manelistii ....manelele nu le ascult si le evit pe cat posibil , iar manelistii nu ii bag in seama ..deci nu am de ce sa ma enervez :))
- cand pica netu' ... nu prea stiu eu ce e aia, cel putin la mine,  UPC rullzz :)) dar si daca pica netu' ma duc in bucatarie , citesc ceva sau in cel mai rau caz pornesc televizorul
-sa fii trezit brusc ...aici posibil sa ma enervez , dar eu cand is trezit brusc ...is asha pierdut in spatiu ...cu totul buimac ....pana sa imi dau seama ce se intampla in jurul meu , deja potentiala senzatia de enervare nu mai are loc ...k pur si simplu nu reactionez la o trezire brusca :))
-blogurile pe care se sufera ...acuma pe principiul diversitatii trebuie sa fie si de alea ..dar nu intru pe ele , si dak din greseala dau de unu de genu ,inchid frumos ...din nou ...nu am de ce sa ma enervez :))
-massurile ...hmmm ..asta ar putea fi un motiv , dar cum vad un mass il inchid si nici nu il mai citesc...ca deja cred ca yahoo/aol is in faliment de la cate 0.1 centi dau la fiecare mesaj umanitar ...iar cu privire la mesajele cu are nevoie urgenta de sange ...ma leshi ...k ti-oi trimite pe mess niste sange cum vad mass tau ? :)) am donat si eu sange asha k sunt convins ca te poti descurca de la centrele de transfuzie din tara sa faci rost ..fugutza si da acolo un mass ...again ...lipsa enervare
-ca n-ai bani suficienti ...aici e suficient de simplu ...conform felul omului de a fi ...orice ai lucra , oricat ai lucra , oricat bani ai castiga niciodata nu o sa-ti ajunga ...luam exemplul urmator ...ai un job cu 15 mil pe luna ..si te tot gandesti k nu-ti ajung banii ...gasesti un post mai bun ...cu 30 mil pe luna ...prima luna intr-adevar park nu ai pe ce strica ...si dupa conform piramidei nevoilor iti adaugi cheltuieli suplimentare pana cand ajungi in aceeasi situatie de dinainte ca nu ai bani suficienti si nu-ti dai seama pe ce se duc ...am dreptate sau nu ? si doi , oricum traiesti in romania ..in contextul actual niciodata nu o sa-ti ajunga banii :))
 
Deci am mult prea multa rabdare cu mediul exterior si nu prea ma enervez deci, intreb ...ce sa votez si eu ?...nu de alta ,da vreau sa votez  :)) Mai sunt 5 zile in care pot vota ...deci CE SA VOTEZ ? =))

joi, ianuarie 21

Get a life :o

„A văzut filmul «Avatar» şi s-a sinucis“
Adevarul [14/01/2010]

O studentă de la Facultatea de Medicină Veterinară a Universităţii de Ştiinţe Agricole a fost descoperită, miercuri seara, spânzurată, în garsoniera sa din Cluj-Napoca. Alexandra Petrica (24 de ani) îşi legase o coardă în jurul gâtului, pe care o fixase de caloriferul înalt din bucătărie.

Adevarul e ca nu ma prea uit la televizor ,deci ma pot considera nitel rupt de lume ...toata documentarea si toate stirile le vad pe net ...e mai simplu ...Deci eu am o nelamurire ...de unde si pana unde corelatia dintre Avatar si depresie ? adik ce e depresiv la Avatar ? sau sa isi fi dorit sa ajunga pe o alta planeta ? sau ...jur k nu imi pot da seama ...deci m-am gandit si m-am tot gandit si tot nu pot ajunge la o concluzie ..adik pe bune , ce motive sa te sinucizi poti sa ai ? nush , e o singura viata ...o singura ocazie sa faci cam tot ce iti trece prin cap ...nush ma gandesc ca dak te simti mai depresiv/a ..atunci tre' sa vezi un psiholog , k doar venele merita lasate lungi :)) sau ...poate nu stiu sa se bucure de viata ...da pana si aia se poate invata ..te poti bucura si de la simpla ninsoare si zapada pana la obtinerea unui titlu profesional sau mai stiu eu ce :))

Btw , ma tin de premierele din Romania ... am vazut azi Sherlock Holmes si intr-adevar e simpatic filmul ..merita vazut ... si oameni buni , trageti o bulgareala ...k e prea misto afara :)) deci o iarna e degeaba fara o bulgareala klumea sau un sanius ...uneori merita sa te intorci un pic in copilarie ...cel putin copilaria mea in care se mai mergea la sanius ..ca acuma cred ca saniusul se face virtual pe mess ...ceva de genu ar fi senzatia :
"Buzz"
"ce-i ? "
"m dau k sania"
"c tare s eu vreau"
"pai da-te s tuh "
"oooaaiiii ... c misto e "
"merem mai inkolo la mall?"
"aham"
"ttyl" (talk to you later)

Hai k deja aberez ... ma pun la somn ..ca e mai sanatos ...sa mai si dormi :))

miercuri, ianuarie 20

Katy Perry - If we ever meet again

Deci ...azi dimineata am dat peste piesa asta la care de 2 zile i s-a lansat videoclipul ....jur k e piesa de spring cumva :)) ii asha funny cumva , intr-un fel :)) nush ..are un ritm de parca iti vine sa te prostesti pe piesa asta ..nush...sa tzopai :))  ...daca reuseste cineva sa inteleaga la ce ma refer sa imi zica si mie , ca nu mai stiu sa ma exprim ..se pare ca :))
Piesa e declarata oficial incepand din momentul asta un Hit 4Mit al lunii ianuarie ...
Si videoclipul are o poveste tare simpatica ....in sintagma boy meets girl , etc ...adica el ,ea la lansarea unei expozitii ...ea fura tabloul ...bineinteles fiind in domeniu se simt unul pe celalalt ...un cocktail se revad si el se alege cu colierul ...deja se confirma simtirea de dinainte ... ea fura oul cand el era in fata galeriei si se documenta despre ou ... pe el il ia politia , ea vede asta si fiind simpatica duce oul inapoi , el ii eliberat ...ea il asteapta afara ...se revad sau they meet again ...si tzeapa :) si el si ea in timpul asta sunt jefuiti de lucrurile pe care le-o furat ei :)) da macar ei traiesc fericiti pana la adanci batranete si devin echipa perfecta de hoti , zic eu =)) uneori irationalul primeaza in fata rationalului :p

PS: Ultima jumate' de minut din videoclip seamana asha nitel la sunet cu un fel de sound stilul aniilor 2000 3SE , Genius , Animal X sau mi se pare mie ? :))

Concluzie : Genialule , mi-ai luat-o in fata de data asta cu videoclipul ...dar ma revansez eu :)) =))

Enjoy :P si prostiti-va =)) :))

marți, ianuarie 19

Nastase ...prea tare =))

Pasaj dintr-un interviu luat lui Sorin Oprescu de catre Marius Tuca din 10/2008 ...deci prea tare :)) ...oare de acolo o devenit el obsedat sa numere oua ? =)) Sincer , cred ca orice comentariu este de prisos pentru ca inca is pe jos de la paragraful asta :))

Operaţia de hernie începe în felul următor. În momentul când zona genitală e dată cu iod pentru a fi dezinfectată, îl inviţi frumos să-şi ridice fuduliile cu mâna dreaptă şi să rămână aşa. De ce să rămână aşa? Să rămână aşa ca să poţi într-adevăr să faci izolarea zonei. Şi am să mă duc la alt pacient interesant, Adrian Năstase, care în 1998 a avut oarece problemă de operaţie. Pe picior, undeva mai sus, pe porţiunea internă. Şi unul din­tre băieţii mei, pregătindu-l, i-a zis: domnul Năstase – nu era nici prim-ministru – vă rog să aveţi amabilitatea să vă ridicaţi testiculele cu mâna dreaptă şi să le ţineţi aşa.

Răspunsul a fost total: înainte să adorm pot să vă întreb ceva, domnule doctor? Da, domnule Năstase. Este clar obiectul ope­ra­ţiei? În momentul ăla l-am iubit toată sala de operaţie.

Recomandare :)

Am primit o recomandare de la Andrea ,cu un singur e , cu care subliniez ca m-am dus la NDP pentru ca am vrut eu nu pentru ca nu as fi avut cu cine sa ma duc ...trecem peste ...contextul e simplu : "ce-mi place piesa asta " " care piesa ?" "  asta ..nu o stii?" " ahhh ..nu .." " traiesti degeaba :)) "

Pot sa comentez videoclipul si piesa ? va rog ...va rog ...va rog ...va rog ...va rog ...ma roade ...nu ma pot abtine :)) Deci oare numa mie mi se pare ca Shakira incepe sa devina prea comerciala si isi cam pierde radacinile ei din cauza carora a ajuns unde a ajuns ...punctul 2 ...cu toti stim ca sexul vinde , si vinde bine ..da mai las-o frate in pace ...k la fiecare doi pasi tot asta ...deja devine boring ,tot sex la fiecare pas ...e pentru fapte , nu vorbe sau respectiv versuri ... ca sa exprim la ce ma refer :

And she do what I say and I say what I mean

Then I give it to her uncut
Shakira, swing those hips like nun chucks
Now, give it to me
I want the best and the best things in life are free
So put me in a cage and lock me away and i'll play the games that you want me to play

Numa mie mi se pare ? Nu de alta ,da sa stiu sa ma duc la psiholog in cazul asta k poate , totusi , am eu o problema ....ca sa nu ma leg de videoclip ...k mi se pare de prost-gust ... facut in graba ...si cu elemente absolut aiurea ...fata de potentialul ei de miscare , coregrafia ii banala ...faza cu imitatia statui libertatii in stil Buddha again ...jalnica ... ... Intr-adevar piesa e in topuri pentru ,inca o data , sexul vinde sub orice forma ,chiar si prin versuri ...intr-adevar piesa nu e groaznica ca altfel nici nu o mentionam ... e ritmata , e dansabila , si cu refren simplu si ushor de tinut avand un pic acel element catchy ...

Concluzie : Fara videoclip ...piesa trece de un scoring ...asha cu o nota 6-7 din 10 ... oricum mult sub potentialul ei :)

duminică, ianuarie 17

Zu - emisiune :)


Deci , am revenit cu explicatiile ulterioare ...ca sa ma exprim asha ..de cateva sesiuni m-am invatat poate cu un obicei mai prost , dar daca asha m-am obisnuit asta e ...imi place sa ascult ceva muzica pe fundal ...asha in surdina va sa zica :)) Cum sunt fan Zu declarat de ceva vreme buna , lojik ca pe fundal merge Radio Zu ...si imi iau eu ca orice om cartea de Management in comert si turism in mana , pornesc Radio Zu si dai pe subliniat si invatat ca dimineata de la 9 ai examen ... Dar , se pare ca era ceva emisiune , din  pacate pentru invatatul meu, extrem de interesanta ...Tematica de discutie : virginitatea , relatii cu diferente mari de varsta . Va plasez in urmatoarele randuri cateva din opiniile a catorva oameni care au intrat in direct ...

Tipa de 20 ani : Daca il vedea in caruta nu cred ca se uita la el
Alberto : Moamaa , mi se zbarceste pielea cand ma gandesc la o femeie cu 20 ani mai mare ca mine
X : Multumesc la fel, sarumana over and over again
Ionut : implicat intr-o relatie cu o femeie mai in varsta cu 10 ani ...concluzia lui ..cine nu o trecut prin asha ceva sa-si tina gura
Ionut: Cum sa te faca fericita un barbat ?
Tipa de 20 ani : sunt casatorita de 4 ani , astept un copil ,sotu de 23 ani
Y: Am invatat de la un prieten ca orice tipa tre arsa ...tipele care isi pierd virginitatea sub 18 ani sunt curve
Z: raspunsul lui la intrebarea cea mai mare fantezie personala : sa o fac la munte intr-un cort

Acuma sa incep comentariile ...deci , frate , sa mor io da in ce tara de oameni care stiu sa priveasca doar si strict inainte ...deci ma spargeam de ras incontinuu cu privire la ce auzeam ...Domnisoara de 20 ani care e casatorita de la varsta legala cred ca o fi invatat de mica , ca ....ajungi la varsta legala sari pe unu si dupa aia tot expulzezi plozi ..acuma faptu ca nu ai cu ce sa ii cresti si ca cel mai probabil vor ajunge mult mai culti si inteligenti ca tine nu mai conteaza ....important e sa iti faci tuh norma de copii ...ar fi putut si mai mult ..de gen 1 copil la fiecare 2 ani ..era un randament mai bun,dar oricum si ea o recunoscut ca nu s-ar fi uitat dupa un tip cu caruta , probabil noua denumire pentru orice masina care nu e bmw :)) sau poate s-o referit chiar la o caruta ..nu am de unde sa stiu :) ...sa continui cu Alberto , pfoooaii , Alberto ..deci exemplarul perfect tipic romanesc care il are idol pe Becali , care probabil sta intr-o garsoniera de confort III ,dar are un BMW preferabil cu numarul BMW la masina si care despre teatru stie ca ar fi ceva spatiu / loc in care se duc prosti cand is plictisiti ...deci asta m-o omorat ...deci jur ca la un moment dat eram pe jos de ras ...el nu ii de acord cu nimic ,decat cu trasu ...el nu poate intelege cu o femeie mai tanara s-ar uita la un tip mai in varsta si totodata o invita ,daca bine imi aduc aminte pe domnisoara in direct la un menage a trois (definitie pentru Alberto : trasul in trei ) ...oare ce o sa se faca el in momentul in care ajunge el batran si tot singur o sa fie pentru ca ii prea subdezvoltat ca sa il ia una ...de fapt , traim in Romania , nu m-ar surprinde ..dar si dak nu e singur tot o sa ii arda sa o dea pe afara ...implicit atunci cand va fi interesul lui sa se uite una mai tanara la el ...sunt convins ca va fi totalmente de acord fiind in interesul lui , ca doar atata stie ..sa ii fie lui bine ...restul , la dreacu cu ei :)) Next ... X care cred ca avea ceva la bord , tot ce am retinut minte era ca era extraordinar de politicos si respectuos ...dupa orice replica , multumire adusa lui ...zicea Multumesc frumos la fel , sarumana ...imi place partea cu sarumana de la final ...deci jur k asta era elementului lui de originalitate si ii iesea de minune ...nu ai cum sa nu-l tii minte dupa ce iti auzi de 3 ori zicand multumesc frumos , la fel , sarumana =)) Ionut, daca bine imi aduc aminte din Brasov ...era singurul tip din cei pe care i-am auzit eu in direct care gandea ...intr-adevar exista o diferenta intre a emite sunte sub forma de cuvinte fara nici o noima si a spune lucruri pe care le poti si gandi ... Din partea mea , felicitarile mele pentru el ca gandeste ..e o calitate rara prin gradina asta ... Urmatorul de pe lista este Y , care probabil l-as inchipui drept un student / masterand ,cel mai probabil fara job si si daca are ..fiecare seara si-o petrece fie in fata lcdului , fie in fata laptopului uitandu-se la filme porno incontinuu , cel mai probabil avand iritatii ,rani de la atata frecare si care ocazional in momentul in care prinde o tipa complet beata mai si actioneaza ceva ...si pentru asta se crede idolul femeilor ...despre aceasta categorie a pitiponcilor sau gigolo va exista un post dedicat special mai incolo ...ca totusi sunt multe de spus ...la fel de bine , ma gandesc ca si in acele momente in care ea e beata si el fumeaza o tigara de dupa extrem de incantat asupra prestatia lui din prisma lui ...se uita la ea si ii face un compliment : doamne , ce bun is ....doar nu va gandeati ca i-ar face ei vreunul in mod direct ,sasha ii beata :)) Si mai este Z , despre care s-ar banui ca ar fi virgin ,dar nu recunoaste nici in ruptul capului asha ceva si se autocomplexeaza singur ...sau pentru care monotonia in pat reprezinta bineinteles o regula in viata si ea , saraca ea , oricare ar fi biata care il ia ...mimeaza zi de zi dupa zi si plange in perna pana sa adoarma :)) Eu sustin ca totusi era virgin ...din simplu motiv ...cine dreacu are ca fantezie suprema la munte in cort ? adika pe bune , e una din cele mai comune si mai banale fantezii ...in aceeasi categorie cu in masina sau in sala de cinema ...deci serios , se poate mult mai mult decat atat ...jurrrr :)) diversitatea in pat este una din cele mai bune metode de a mentine o relatie sanatoasa si de a face fitness ce-i drept :))

Acuma sincer , nu inteleg care e problema cu relatiile cu 20 ani diferenta sau cu ideea ca daca o fata isi pierde virginitatea inainte 18 ani e curva ...deci , pe bune care ii baiu ? Fiecare persoana actioneaza pe baza unui sistem decizional care are ca si componenta si factorul "bagaj informational " care contine : experiente de reper placute din copilarie , elemente introduse in inconstient de catre parinti  , anumite minusuri care au existat in copilarie (gen lipsa unei figuri paternale poate conduce la o atractie catre barbati in varsta) si altele . Plus de asta sunt luati in calcul si factori ca si financiar , social si chiar si medical (diferite tumori pe creier pot schimba o persoana 180 de grade ,depinde si de plasare ce-i drept , de la rebeliune , religie ,inversarea elementelor de bine si de rau si multe alte schimbari ce pot aparea ) , la fel de bine sunt boli care ridica libidoul sexual pana la cote uriase , mai pe scurt , ti-o tragi si nu-ti ajunge niciodata , gen nimfomane :)) sunt convins ca ele s-au gandit la ipostaza de a se pastra pana in noapte nuntii. Si factorul propriu de subiectivism pe baza diferitelor experiente in viata , pareri proprii concepute dupa ce au terminat facultatea , s-au mutat de acasa ,etc ...

In fond , excludem acuma persoanele limitate cognitiv din acest paragraf ...care ii problema cu diversitatea ?diversitatea ii ceva absolut normal ...si necesar in acelasi timp pentru a stimula dezvoltarea si a stimula originalitatea si altele ...Adica care ii problema ca sunt persoane care isi pierd virginitatea de mici si persoane care se pastreaza pana in noaptea nuntii  , care ii problema ca sunt tipe de 25 ani care prefera tipi de 18 , 26 , 50 de ani ? Bah ,fiecare cu treaba lui si important e sa isi traiasca viata dupa propriile credinte si pareri ...bine , acuma in niste limite normale ...ca de exemplu unul care ia vaca vecinului la o tura , ma gandesc ca vecinu ar avea dreptu ,chiar si stangul sa comenteze cate ceva :)) Chiar sunt lucruri mai importante si mai grave pe lumea asta , nu chestiuni de genu ..sau ce vedeta s-a cuplat cu nush cine ... probleme de genu copii care mor de foame , oameni care mor de boli care in europa , sua au fost eradicate de mult si altele ...

Dar oare viata ar fi fost mai interesanta daca in loc de o gramada de mamifere ar fi existat doar un mamifer ? sau daca in loc de multe feluri de plante ar fi fost doar una ? sau daca in loc de o gramada de functii ar fi fost doar una ? sau daca in loc de enspe' feluri de pozitii in pat si alte spatii in care se perpetueaza specia ar fi fost doar misionarul ? sau daca toata lumea ar arata exact la fel ? sau daca toata lumea ar fi atrasa de persoane in zona varstei proprii ? ....si lista de intrebari poate continua mult si bine ...concluzionez sustinand ca diversitatea in orice este un lucru care ne diferenteaza si ne facem pe fiecare in parte unic si original in modul si felul propriu ... Cum m-am intins prea mult la postul referitor la emisiune din cauza careia nu prea am reusit sa invat nush cat  :))atunci postul cu management in comert si turism va urma ulterior  ....

sâmbătă, ianuarie 16

Iubire imposibila =))

O simpla dovada ca orice iubire imposibila e de fapt posibila ... ar putea fi mascota Adidas =)) Make the impossible possible =))
Avantaje : e o tema de discutie interesanta si pune in umbra relatia dintre Iri si Moni care in contextul asta devine banala ...
Dezavantaje : In contextul impotrivirii asupra lantului trofic , orice casa are sanse de a se umple de soricei si nu vor mai disparea  in mod subit pentru ca Tom e prea afectuos :)) ...sau oare matza aia nu are cumva o tumora pe creier ? ar putea determina o schimbare de comportament din prisma reactiilor normale ...
Concluzie : Sustin in continuare piesa din postul anterior pentru ca e prea tare ...si de asemenea postul acesta are mare legatura cu postu anterior si cu postul urmator referitor la acele chestiuni ulterioare despre care am mentionat :D

Azi am fost la Did you hear about the Morgans ...in sine filmu extraordinar de slab dupa parerea mea , o poveste mult prea comuna dar dupa cum am sustinut si in Premiere ..filmu merita vazut doar din perspectiva actorilor : Hugh Grant si Sarah Jessica Parker .

vineri, ianuarie 15

Kerli - Walking on air

Deci ,cica is in sesiune ...scriu acest post la 7:30 AM dupa variabile cantitati de nicotina , taurina si teina au fost ingerate de catre organismul meu ...vreau neaparat sa scriu despre cateva aspecte ale noptii mele lipsite integral de somn ,dar am sa ma abtin pentru ca imediat trebuie sa plec la examen si dupa aia am nevoie de un somn bun de zi :)) Intre timp ,in aceasta noapte pe un radio pe care am sa-l declar ulterior am auzit o piesa ...mergand pe regula logicii ca titlul piesei trebuie sa fie un cuvant/set de cuvinte care se repeta de cel putin 2 ori in versuri m-am apucat de cautat si am gasit ...pot spune chiar ca a fost imnul examenului ce urmeaza sa il sustin imediat al carui nume il declara ulterior :)) E un remix Armin van Bureen al unei piese din 2009 si recomand si vizionarea videoclipului ca e suficient de interesant ...pana la urmatorul post cu explicatiile ulterioare va doresc .....somn ushor =))

PS: E chiar misto remixul ..cred ca dezvolt o noua obsesie de piesa ...si e tare vocea pe alocuri sasaita :D

joi, ianuarie 14

Prea tare :))

Hotarare de Guvern Nr. 345/2009:
Datorita cresterii alarmante a numarului de pensionari in raport cu populatia activa, incepand cu data de 01.01.2010, pensionarii vor avea voie sa treaca pe culoarea rosie a semaforului. Daca nu se constata nici o modificare substantiala in raportul pensionari / populatie activa, incepand cu 01.01.2011, prezenta hotarare devine obligatorie.

Bineinteles ca , pentru cine nu se prinde :)) aceasta este o gluma :)) dar una foarte misto si un context foarte bun pentru o zi ca astazi in care nu am chef deloc s scriu nimic :)) iar cu postarea asta deschid sesiunea de politic care sper eu ca va fi una destul de interesanta :D

miercuri, ianuarie 13

Zuiri

In dimineata in care m-am intors singur din Sibiu , trebuie sa recunosc ca la un moment dat m-o plesnit somnul ..implicit am trecut pe radio si hopa peste ceva dau ..stirile Zu de la ora 6 dimineatza ....:)) morala ...doamne ajuta ca m-am plesnit pe mine de ras ...sa incepem in felul urmator

1.Patinoarul de la Iullius va fi deschis 360 de zile ...nu va fi gheatza ci ceva substanta sintetica asemanatoare ... intr-adevar , ma si vad in pantaloni scurti si maieu cu patinele in picioare ....da-i bice =))
2.Inna a luat discul de aur in Spania ...noh e si asta o treaba ...acuma ma gandesc ca toata lumea stie sa arate unde ii Romania pe harta ...sau tot in AfricAsia am ramas ?
3.Ca o sa fie zboruri directe Cluj - Napoca - Pisa incepand de la 70 lei in regim low cost...acuma deja imi fac planuri sa ma pisez deja ...tzeapa ..numa din vara :))
4. Deci stirea asta mi s-o parut monumentala ...absolut geniala .... Atentie ...pericol de lupi in nush ce regiuni montane ...salvamontistii recomanda urmarirea traseelor nush de care culoare si sa nu se abata de pe traseu turistii ...In cazul in care ,turistul se intalneste cu o haita de lupi este extrem de indicat ca turistul sa isi ia ghiozdanul si sa il tarasca pe jos ....da pentru ce naiba sa imi mai tarasc rucsacul pe jos ...pot sa ma tarasc si pe mine pe jos ca tare ma indoiesc ca ditai haita de lupi se sperie de un rucsac tarat pe jos :))

Oare daca imi tarasc rucsacul pe jos prin centru ce se intampla ? nu se mai baga lumea in mine pe strada ? am culoarul meu ?

marți, ianuarie 12

Push Push

Am dat peste o piesa azi ..se pare de pe noul  album al ei care va fi lansat in aprilie ...ideea e in felul urmator : Nu e varianta  finala , deoarece varianta finala va fi un duet cu Akon ... Piesa am cautat-o intr-o varianta mai buna ,dar nu exista momentan ...
Concluzia : Mie imi place Kat DeLuna pentru ca are niste piesa tot timpul energizante , vesele , optimiste... daca presupun ca la o varianta finala se aduc imbunatatiri si ca piesa asta in forma actuala e ok ...atunci sunt ceva sanse de un hit :) zic eu :))
pana atunci , ascultati varianta intermediara a acestei piese:)


luni, ianuarie 11

Revelion

Si uita-ne in cursul povestirii mele ca am ajuns si la Revelion ...si se facu 31 ..intr-un final ...m-am trezit ca orice persoana in concediu undeva pe la 4 dupamasa si incepem distractia ...cred ca undeva pe la  7 am plecat din casa si ne-am adunat cu toti la cineva acasa ca sa mancam (deci conditia cu mancarea a fost indeplinita si partea cu suntem in Cluj pana acuma ) unde am stat si am depanat anul 09 care din nou subliniez de cate ori am ocazia ca a fost prea tare :)) :D ...undeva pe la ora 10 ne-am pornit si noi ...ca doar nu om merge cum mergem de obicei in club adica pe la 12 ,1 ...existau 2 probleme care ne bantuiau neuronii ..in primul rand , era ideea ca desi facusem rezervare nu mai avem masa si a doua problema era ca va fi gol ..si ne gandeam ca vom fi primii care ajungem ...ei, uite ca m-am inselat ..ajungem in Avenue ..pe la 10 jumate si era plin , plin ...da plin de lume :)) si am fost si primele persoane care au facut rezervare , deci primii pe lista ... ne conduce domnisoara la masa pe baza unei scheme U ..ca abia m-am prins ca aia era masa noastra :)) si incepem sa comandam ..bineinteles vinu sa curga ...si se facu 11 ..unde toata lumea statea jos si povestea zici ca era ceva parastas ...sub sintagma ...eu am chef sa tzopai ...m-am ridicat ...am spart gheatza intr-un stil caracteristic ...si s-o ridicat si restul 4Mit + un invitat surpriza care a fost cu noi in noaptea de Revelion despre care nu am zis nimic ca sa fac viata oamenilor publica=)) ...si bineinteles ca in maxim 10 minute s-o ridicat toata lumea la dans ..ce chestie :)) morala ..dupa inca maxim 15 minute ...am inaugurat masa ....si atat o trebuit sa ma sui pe masa ca acolo incepe spectacolul ...nici nu m-am incalzit bine ca se face 12 ...am fugit cu o sticla de sampanie repede afara ...unde am baut sampanie , am urlat ca descreieratii si am cantat ..si altadata ca o sa o facem si mai lata ... nu multumesc , o fost destul de lata...bineinteles ,respectand traditia de la greci ..am spart sticla de sampanie ...ca sa fie cu noroc =))  ...sa continuam :)) ne intoarcem in club unde bineinteles imi reinitializez masa... si ma incalzesc ...de la dans si de la vin kre k ...da plesneam de ce cald imi era ...pfoooaii ...stiu numa ca la un moment dat era ceva piesa , nu mai stiu exact care ...si tot flirtam de vreo jumate de ora cu  o sticla de apa plata ...morala ...cand mi-am izbit o data apa plata pe mine ca sa ma racoresc ...deci tin sa mentionez ca varianta masculina a lui pisi din chica bomb o fost vax patina pe langa mine =)) ..adevarul e ca din totdeauna mi-am dorit sa imi torn o sticla de apa plata pe mine sa vad care e feelingu ..si daca nu o fac de revelion , cand era sa o mai fac :)) ce am mai reusit ? hmmm ....sa ard pe cineva cu tigara , sa dau o palma cuiva in timpul dansului ...si sa fac vreo 3 paralizii de picior ...dupa cum am subliniat de la 11 pana pe la vreo 5 aproape k nu m-am oprit deloc din dansat ...era lojic ca si picioarele mele sa faca greva ...mi s-o blocat picioru de vreo 3 ori ,dar tot nu m-am lasat ...o tura de club umblat sau mai mult schiopatat si inapoi pe masa ...am mai primit si oameni cu mine pe masa , inclusiv o domnisoara tare draguta de la o masa vecina , subliniez tare dragutza care saraca se speriase ca cadem(cacofonie ,da stiu =)) ) de pe masa desi ii ziceam ca nu-s atat de pilit si eu de masa nu zbor :)) bineinteles ea o primit si numarul de telefon intr-un mod absolut monumental ,dar prea penibil ca sa povestesc aici =)) ideea de baza e ca la un moment dat am fost si platit pentru prestatia mea de pe masa ...ceea ce o fost foarte tare faza ca totusi in noaptea de Revelion am reusit sa produc , nu doar sa consum

Concluzii :
1. Ne-am distrat mult mai tare decat ne-am fi asteptat si am intrat in noul an ..bineinteles razand
2. Cred ca ar trebui sa ma simt ca si ceva vedeta ..nu de alta , dar am surprins vreo 4 mese din vecini care mi-au facut poze (vreau si eu pozele alea asha k sa am poze de la Rev=)) ) ...acuma ma gandesc ca mi-o facut poze de cat de penibil eram sau oare nu ? de cautat m-am tot cautat pe youtube cu sintagme de genu "idiot...avenue...revelion " "descreierat...masa ..revelion " ,dar nu am reusit sa ma gasesc pe niciunde ...daca m-ati vazut anuntati-ma si pe mine :))
3. Mai ceva ca si socul lui Simona Patruleasca care acu nush cate veri s-o maritat ...Dl Director s-a suit pe masa in Avenue ...deci soc ..ma repet in cazul in care cineva are dubii : Dl Director s-a suit pe masa ...moment in care eu m-am blocat :)) lucru pentru care eu cred ca are nevoie de aplauze si felicitari ...era probabil ultimul lucru la care m-as fi gandit ca se poate intampla
4. Niciodata nu spera sa prinzi taxi in dimineatza de Revelion ... si nu te soca de pitzipoancele care se opresc cu masina in Diesel dandu-se jos ca niste dive din masina desi botu' masinii l-o facut zob cu 2 secunde inainte
5.Vei prinde taxi daca pui o domnisoara pe marginea strazii sa aplice tehnica "smile and wave" si cand opreste taxiu sariti toti :)) altfel nici o sansa
6. In cazul in care fusei penibil pe masa , desi penibil chiar ma indoiesc. am un singur mesaj : Mi se rupe pentru ca la mine se aplica sintagma Carpe Diem ... Daca nu imi traiesc eu viata ,atunci cine ?:)) ashha ...fasss =))

sâmbătă, ianuarie 9

Pre Revelion

Am cam intarziat cu postul asta si cu continuarea lui  ...dar mi-o fost cam lene sa il scriu ...sincer sa fiu ....acuma urmarind evenimentele logice si cronologice ....se observa in felul urmator ...Germania , Franta , Austria , Craciun , Sibiu ...acuma da-o dreacu da si bugetul meu mai trebuie sa gurluie ...macar pentru revelion ...mai domol ...asta fu o parte a contextului
cealalta parte a contextului ...am mentionat vreodata , ca nici eu nu inteleg cum am putut noi forma echipa 4Mit din moment ce suntem 4 persoane complet diferite si opuse ca si caracter,etc ...dovada...ne adunam noi prin decembrie pe la inceput la o cafea in Enigma ...sub insistentele mele de cateva zile se pune pe masa problema Revelion 2010 ...ce facem ? si de acolo o inceput aparentul dezastru :
-eu vreau sa dansez
-eu vreau mancare
-eu vreau in Cluj
-Eu vreau zapada
-Eu vreau sa ies din Cluj
Deci aia o fost cea mai interesanta si lunga :)) cafea de o vreme incoace ...fiecare vroia altceva ...intr-adevar o varianta simpla era sa isi faca fiecare propriul Revelion ,dar suntem o echipa ce dreacu ..implicit trebuie sa ajungem la un compromis  ...si era interesant sa vezi fiecare cum isi sustine ideea si aduce argumente si etc :)) cum de am reusit sa ajungem la un compromis ..sincer nici eu nu stiu :)) dar uite ca se poate ..poate sub sintagma opusurile se atrag , sau poate dar nu ..dar adevarul e ...fiecare isi aduce elementul propriu in echipa si completeaza cu ceva pe celalalt si cred ca asta e cel mai tare lucru din toate ... adevarul e ca sunt mandru de 4Mit si ma bucur ca in fiecare zi am ceva de invatat de la unul dintre noi pentru ca deah asha e ...in definitiv, deja dupa atatea chestii prin care am trecut , tampenii , intamplari originale sau momente de spontaneitate ...suntem o familie si asta nu mai poate fi contestat ... iar viata mea fara ei ar fi fost foarte monotona si marginita probabil :))

Uptown Girl

Eeehhh daaa....ce vremuri , ce timpuri ....tulai doamne , ca doar is ardelean :)) ce batran is :)) anul asta neaparat tre sa ma duc la cumparaturi de carje ca deja nu se mai poate ...nu mai stiu din ce greseala am dat peste piesa asta de mi-am adus aminte de vremuri in care eram mic si prost ...eehh da , acuma is mare si prost ...nu-i mare diferenta ...ar trebui intr-un alt post sa fac o comparatie intre pozele mele de acum vreo 8 ani , vreo 3 ani si acuma ...ca tulai ..nu ma mai recunosc :)) azi am fost instiintat ca voi avea musafiri in 22 de la Bucuresti ..in mod public , echipa 4Mit ii asteapta cu mare drag si din nou conform listei promit sa ajung si eu pana acolo anu asta :)) de s-ar face autostrada ... m-as tot duce ...sa revenim ...deci piesa e jumpy ..noh gata o noua expresie ..e jumpy :)) cred ca de la oboseala am scos-o ...e amuzanta ,dar mai presus de toate ...videoclipul tin sa il dedic tuturor pitziponcilor de pe planeta : sunteti degeaba ... imi sare colesterolul in cap in momentul in care vad ditai rozarul in masina cuiva pentru ca e trendy sau dupa sintagma sunt roman ce p*** mea ca pot ...un audi a6 preferabil peste 1.6 ,dar traiesc intr-o garsoniera confort III in care in CF in loc de baie e trecut chiuveta si in plus , n-am bani de RCA si mai mult de atat ma mai dau si mare ca l-am luat cu 3000 euro din Germania ... siiiii .... cel mai probabil il au ca idol pe Becali ...ohh da , cultura intruchipata  ....is convins siiiii ....nu mananca nimic toata saptamana si isi bag toata viata in amanet ca sa se poata duce in Obosession ....sau mai sunt acele tablite "simpatice" cu numele ...pfoooaii ..nu vrei sa faci o fapta buna pentru societate si sa te impusti ? oare cum dreacu o putut incapea atatea prostie ?  vorba fie ... doamne mare ii gradina ta , si plina ii de prosti ....pentru a nu exista ofense ... sa zicem ca se scuza categoria persoanelor care isi pun asha ceva din motive pur religioase ....desi tot imi sustin parerea ca e kitsch ...dar la fel ca si videoclipul ...sustin ca la fel e si prin viata ... tipele cu adevarat misto tot nu ajung cu acel gen de oameni  ...de ce ? simplu ...pentru ca is mult prea plini de ei ca sa mai aiba ele loc pe langa ei =))
Morala : Auditie placuta =))


joi, ianuarie 7

Razi mah!!!

RẤDE, râd, vb. III. Intranz. 1. A-și manifesta veselia sau satisfacția printr-o mișcare caracteristică a feței și a gurii, scoțând în același timp sunete specifice, succesive și nearticulate.
Din punct de vedere medical : In procesul de vindecare a unor boli râsul (de 3 - 8 minute) joacă un rol important, îmbunătăţeşte starea psihică, reducerea consecinţelor stressului, producerea crescută a unor hormoni, endofine prin care se stimulează sistemul imun al organismului, stimularea respiraţiei prin mişcările accentuate a musculaturii abdominale şi muşchiului diafragm, un masaj intern care stimulează de asemenea circulaţia sanguină, cu creşterea concentraţiei de oxigen din sânge, creşte rezistenţa la oboseală, creându-se o stare generală de euforie.


Si totusi atunci de ce nu radem ? De ce preferam sa stam seriosi , deprimati , in stari de panica sau de anxietate uitandu-ne in jurul nostru , fiindu-ne frica de ziua de maine sau ?... Am vazut de mult prea multe ori oameni care nu mai stiau sa rada ...de ce ? pentru ca au trecut prin prea multe prin viata , pentru ca sunt martori ai mult prea multor evenimente ...Eu tind totusi sa ma gandesc la o varianta mult mai simpla ...pentru ca , cei din jur nu rad si pentru ca intotdeauna e mai ushor sa te afunzi intr-o prapastia de autonegare si de autocompatimire de tipu "oare de ce toate mi se intampla mie si vai ce greu imi e mie " BULLSHIT!!Crezi ca tie iti e greu?  Cum oare poate o persoana care e tetraplegica(paralizata de la gat in jos) sa rada mai bine ca o persoana care se gandeste ca iar nu ii ajung banii luna asta ?tetraplegicul nici macar nu mai poate lucra si e condamnat la o viata in care depinde totalmente de alte persoane , nu mai are aproape nici un fel de mobilitate si totodata nu mai poate face aproape nimic ...Cred ca depinde un pic si de mediul extern  ... Exemplu : dimineata te imbraci, iesi pe usa , mergi pe strada ...vezi un om serios ....esti serios ....ajungi la magazin ...personalul magazinului iti zambeste , zambesti sau personalul magazinului se poarta nasol cu tine transmiti acelasi lucru inapoi ... Eu cred ca oricat de stresati am fi , oricat de putin am dormi din cauza x,y,z lucruri pe care trebuie sa le rezolvam ..nu trebuie neglijat in nici un caz aspectul de relaxare ...iar o terapie excelenta de relaxare cu efecte rapide este rasul ...crezi ca nu ai de ce sa razi sau sa zambesti ? Oricum ar fi , viata e menita sa fie un rollercoaster de suisuri si coborasuri ...scapi de o problema dai de alta pe simplu motiv de zicala adaptata : suma problemelor trebuie sa fie constanta ...niciodata viata nu va deveni roz pentru o perioada prea lunga timp ...de ce ? simplu ...pentru ca ar fi mult prea boring si nu s-ar mai aprecia partea plina a paharului ...asha ca sub sintagma nu am de ce sa zambesc/rad si viata e naspha si alte bazaconii pe care le-am mai auzit ...propun o solutie mai simpla : accepta viata asha cum e ...si incearca sa scoti ce e mai bun din ea ....bucura-te de ea ..implicit zambeste si razi!!!!
Daca filmuletzu asta nu te face sa razi , inseamna ca e de bai :))
Deci jur ..copilul e absolut genial :D


miercuri, ianuarie 6

Sibiu x1 x2

Deci ...indemnat de stadiul atroce de plictiseala din sangele meu ...mi-am dat seama ca ...nu am mai fost de multa vreme in Sibiu si m-am gandit sa ma duc ...
Complici : Eu  , 2 din 3 membri ai echipei 4Mit si Sibiu ...concluzia ..nu avem deloc stofa de Andreea Marin ...nu de alta ,dar dupa o ora in care eu am stat in masina in fata casei si faceam teleconferinta cand cu o persoana ,cand cu cealalta ...nu s-a ajuns la nici o concluzie ...morala ...m-am luat frumos la 8 seara si m-am dus in sibiu ...am ajuns si eu pe la 10 si un sfert ...am colindat si eu ce am putut , m-am dus si m-am plimbat un prin piata mica , piata mare si pe la curmatura (dar surpriza , zapada deloc) si m-am dus la o cafea ...deci ...Sustin cu toata fortza mea Atrium ... o cafea mica , cu mese indesate , pereti de caramida ,dar cu pian ...am mentionat pana acuma ca am o pasiune atroce pentru pian ? ei bine ...am o pasiune groaznica pentru pian ...iubesc pianul :D Cu toate ca nenica ala era nitel pilit si pe alta planeta ..o reusit o tura din trei sa cante ceva super misto si drept morala putea sa vorbeasca oricine cu mine ...ca pauza ,eu nu mai auzeam nimic :)) ehh ,am uitat sa mentionez : mi se pare senzational faptul ca Sibiu , oras mult mai mic ca si Clujul are Kfc drive-in non-stop...si Clujul pauza ...Cum de e posibil asha ceva ? De fapt mai bine ..ca mi-as face abonament acolo si nu e voie :))Pe la 4 m-am pornit spre Cluj si am facut a new personal record : si anume am ajuns in cluj 1 ora si 40 minute ...am avut noroc ca a fost a doua noapte de Craciun si a fost complet gol drumul ...dar oricum e un record :)) ...pe autostrada as face o ora si un pic , nu aproape doua :))  Asta fu Sibiu x1 (de aia se si numeste asa postu) ...Si trece a doua zi de Craciun , si vine ziua de luni ...se intoarce 1/4 din echipa 4Mit inapoi din Cluj de acasa ...si pe la 7 ne pornim inspre Sibiu ...bineinteles ca orice fieldtrip 4Mit ne imprastiem pe noi de ras pe drum incolo ...de aia tot timpul mi se pare ca timpul trece extrem de repede ...ajungem un Sibiu , unde in specificul clasic am batut tot centrul de vreo 3 ori pana sa ne hotaram unde sa ne asezam la o cafea si la o poveste ..de colindat nu avea rost ca am colindat eu singur :)) Morala serii e ca a fost extrem de interesant ....dar ce a fost mai interesant e ca din greseala am luat un cap in nas :)) drept dovada simt ca nasul s-a mutat un grad ...spre stanga si incep sa ma gandesc din ce in ce mai serios ca ar fi cazul sa imi fac o rinoplastie pentru a corecta acest defect (ce? numa vedetele au dreptu sa isi faca op estetice din nimicuri ? ehh si eu am dreptu' stang :)) ) intre timp ma voi bucura de noul meu nas care pusca ,moment in care se emite un sunet oarecum corespunzator notei Si =)) cam atat acuma :)

PS : La multi ani inca o data :) Se stie cine , ca am auzit un zvon ca urmareste blogul in mod regulat :P

marți, ianuarie 5

Verde ?!?

Deci ...sa incep sa urlu sau sa fiu simpatic si sa nu zic mare lucru ? :)) Ideea e simpla ...asha arata planeta noastra pe care " o pretuim " atat de mult si pe care in mod voit si intentionat (neintentionat ar fi dak nu am stii ce se intampla ) , dar nu suntem toti atat de prosti :)
  • Linfen, China

Oras care are un record si sunt convins ca ii mandru de asta : are cel mai poluat aer din intreaga lume cauzat de minele de carbune si termocentralele care inconjoara orasul , cu toate astea aici isi au resedinta peste 4 milioane de oameni ... la fel de bine se spune ca daca usuci rufele afara , nu mai ai nici o sansa sa le iei curate de pe franghie. Trist ...






  •  Raul Citarum , Indonezia

A primit premiul pentru cel mai murdar rau al lumii si totusi si aici locuiesc aproximativ 5 milioane de oameni si culmea multi dintre ei folosesc aceasta apa ca sursa de apa , interesant ca noi ne plangem ca apa de la robinet are un gust ciudat ..hmmm...ma abtin de la comentarii ...macar aici se incearca ceva ... o mare banca din Asia a acordat un imprumut de 500 milioane de dolari pentru curatarea cursului de apa ,dar ce banca va da un imprumut Romaniei pentru curatarea zonelor turistice de la noi care in mare parte nu difera extrem de mult de realitate :))





  • Lacul Karaciai, Rusia
Locul acesta a primit un premiu mai special : Locul 1 pentru cel mai poluat loc de pe planeta . De ce ? Pentru ca timp de  ani de zile a fost folosit de Uniunea Sovietica drept groapa de gunoi pentru depozitarea deseurilor radioactive , iar acum nivelul radiatiilor e atat de ridicat incat un om neprotejat ar muri dupa numai o ora de expunere ...culmea , dar aici NU locuieste nimeni ..oare de ce ? :|


  • Dzerzhinsk, Russia

Record inscris in Guinness Book drept orasul cu cea mai puternica poluare chimica . Aici rata mortalitatii e de doua ori si jumate mai mare decat rata natalitatii . Probabil ca daca cautati un Pamukkale artificial pe baza chimica , aici e de vizitat ...din nou , culmea aici locuiesc oameni....Bai , deci sunteti chiar atat de prosti incat sa va complaceti in situatie ? Deplorabil ...







  • Bazinul raului Riachuelo, Argentina
Aici spui Riachuelo spui direct poluare , frate ca nu mai are rost de invartit in jurul cozii (da Sanda , am folosit cuvantul frate deci implicit is nervos in background =)) ) . Pe cursul raului exista 3500 de fabrici , conducte de canalizare ilegale prea multe , 40 de gropi de gunoi deschise . Si culmea raul trece prin marginea sudica a capitalei , Buenos Aires . Idiotenie curata ...
si culmea tot a noastra se numeste marea neagra ? asta chiar da spre negru si probabil in anumite zone chiar e negru ...


Premiul cel mare merge bineinteles orbitei Pamantului care culmea e jegoasa ...2 milioane de kg de gunoi cosmic exista ...de la surub , piulite ,  la nave spatiale intregi ...oare de ce ? pentru ca se merge pe sintagma : facem o nava ,tragem repede in chip pe marte si dupa aia o lasam in spatiu ca sasha universu e mare ,nu ? Aiii mancamiati mie .... ma abtin :)) daca nu si-ar lasa chestiile aiurea in spatiu si ar si face fiecare curatenie dupa ei ar fi o treaba de nota 10 ..si cercetare , si verde ....asha ...nota 2  e a lor :)
Bine si eu recunosc ca nu sunt cea mai verde persoana de pe planeta , deci nu is in masura sa comentez ,dar eu macar mai incerc una alta ...lucruri mici ...dar era o expresie intr-o faza dintr-un film mai vechi .... "one clear voice is louder than a crowd " respectiv " o singura voce sincera se aude mai tare decat o multime intreaga " ...si pic cu pic se face mult :)

luni, ianuarie 4

42 km

Pfoooaii ..deci v-am zis ca avem autostrada ?Mai mult ca sigur nu am apucat , dar ...avem autostrada....soc!! mai ceva ca simona patruleasca care s-o maritat acu nush cate veri ... Cu chiu si cu vai s-o cacat si astia dupa 1,2,3... 5!!! ani cu 42 km de autostrada ...din 415 din autostrada Transilvania aka Brasov - Bors ...acuma drept de recunoscut ca m-am plimbat pe ea nitel si e absolut impecabila , cel mai probabil ca e noua :))  ...acuma urmand logica si munca romanului ..415 km  - 42 km  = 373 km  care impartit la 42 km = 8,88 bucati care inmultit cu 5 ani =44,4 ani....deci plus perioade de pauza , concedii ,morti pe santiere ...inseamna ca peste 45 ani o sa fie gata ...gandidu-ma la varsta mea ...adaugand anii ....undeva in zona primei mele pensii ...o sa vedeti un batranel simpatic , bunic cel mai probabil gonind pe autostrada cu minim 150 /h :)) si daca ma opreste politia pentru depasirea vitezei le spun ca nu mai vad bine si ca sasha pensia ii mica deci sa nu ma amendeze ...ce dreacu ? doara n-am vazut-o ditai batranica de 90 ani suindu-se intr-o dacie in Turda , mentionez ca avea niste ochelari tip borcan adica probabil cu o dioptrie de minim -5 ,dar era mandru ca fuse la piata si nu s-o dus pe jos ...s-o multiculturalizat si ea ..la piata mergi cu masina ...ca tot vorbim de Turda, ii multumesc doamnei care vindea tichetele de parcare ca ii pasa de plamanii mei ca m-o rugat asha simpatic sa ma las de fumat ca nu imi face bine ...ete dreacu , in loc sa te legi si tuh de fata mea ca aratam ca un zombie umblator  ca m-am trezit atunci la 5 diminatza ...te legi de fumat ? Crezi ca dupa 8 ani de fumat nu stiu ca nu imi face bine ...ete dreacu ...ce cetateni modeli am devenit noi ....ipocrizie la maxim pe toate strazile , arterele si bulevardele romaniei ...bine ca imi era prea somn ca altfel ii si ziceam atunci vreo doua ... mai ales cand mi-o repetat a treia oara ca nu imi face bine ...Cam atat ...macar are Clujul autostrada ,degeaba ca pentru noi e complet inutila ....faci 42 km in 10-15 min ....asha si ? fac cluj - turda,pe varianta normala , in 20 min decat sa fac cluj -huedin -huedin - turda (pe A3) si probabil ca ajung mai tarziu :))

PS : Au in plan sa faca autostrada Jucu - Dej - Bistrita ...bine ca nu au in plan sa faca autostrada Cluj - Catina (unde ii tara mea ..si va spun ca e tare frumos )
PS2 : Si mai  interesant ...pe laptop merge sexy bitch si pe mtv merge sexy bitch ...is plictisit si  n-am somn ..se vede ? :))

De Craciun ....toata lumea o viseaza pe ....Sanda =))

DAAA :)) Este perfect adevarat conform teoriei 1+1=2 sau oare dadea 3 ? irelevant ....totusi ce am inteles eu din Craciunul asta ....ca aparent o fost criza ....de spirit ...nush ...unde o fost agitatia specifica dinainte de craciun , aglomeratia auchan , cora , etc ... colindele de pe eroilor ?!!??!?!? eu nu am auzit nici una ...copilasi de pe strazi care tzopaie ca niste panselutze cu zambetele pe buze ...luminitele de pe centru ...park asha numa ca trebuie si alea ...Clujul la valoarea lui putea mult mai mult :D ...lumea alcoolica care canta pe strada colinde ? in schimb in dimineata de Craciun am auzit o turma de alcolizati care cantau Ken lee tulibu didouuu dibuu ..sau cum so mai scrie si aia =))intr-adevar original ...propun noua colinda de Craciun ...Crann Fleee dak tot la asta se ajunge .... pana si restul colindatorilor erau plictisiti ...starea mea dupa Craciun e una simpla ...ma doare gatul si daca mai aud o singura data Domn , Domn sa inaltam ...ori omor pe cineva , ori ma arunc pe geam (de unde e nasol cum stau la parter , deci revin la prima varianta ) ...hai pe bune ?atata lipsa de inspiratie sa cauti alta colinda de cantat exceptand domn domn ...deci ma si vad casatorit , cu 2-3 copii astept colindatori ...la 9 domn domn , la 10 domn domn , la 11 domn domn , la 12 domn domn si 3 pahare de whisky , la 1 domn domn si ma chinui sa deschid sticla de arsenic , la 2 domn domn si nu gasesc nici un cutit (probabil le ascunsese ea preventiv ) , la 3 nu mai deschid dar imi canta la geam domn domn (de ce stau la parter ???? ) , la 4 incerc sa ma sufoc cu perna ca deja domn domn suna a torn torn , la 5 pe cand i-a trece si la vitoarea nevasta durerea de cap si ii vine chefu , nu mai pot ..ca aud in geam domn domn si moare instant =)) concluzia mea e destul de simpla ....a fost un craciun destul de anemic a carui spirit abia l-am simtit in jurul meu ,n-am prea avut ce face si am dormit cam mult ....Dar m-am dus la colindat si nu am cantat domn domn ci ceva mai interesant mamuca care n-o facut ca i s-o stricat cuptorul si i-o si zanit anul nou ...interesant ,recunosc :) bineinteles , pur din motive traditionale grecesti ...la fiecare casa unde am fost , nu stiu cine (adica prefer sa nu dau nume ) o spart ceva ..bineinteles pentru noroc , nu de altceva :))

PS : Interesant zau , tocmai am observat ca am 2 vizite din Asia ...cum o ajuns eu pe aici ...nici eu nu pot sa inteleg :))

duminică, ianuarie 3

Premierele lunii ianuarie - Ro oppenings

Deci in Us apar x,y,z filme ...in Uk apar a,b,c filme ...acuma bineinteles urmeaza si ce apare pe la cinematografele noastre :)) La noi e mai simplu :))

1.The book of Eli
2.Did you hear about the Morgans?
3.Paranormal Activity

Pentru cine vrea sa le vada la cinema ,merita :)

4.Old Dogs

3 tantalai se dau intr-un mare spectacol la Zoo ...merita vazut din perspectiva de comedie :)

5. The Princess and the Frog

Varianta nitel modificata a clasicului desen animat cu printesa si broasca , i-am vazut mai de mult trailerul la cinema city ...si drept sa spun , din perspectiva copilului m-o atras :)) suna funny :)



6.Agora

F misto ...curajul unui femei in secolul 4 , Egiptul antic, Imperiul Roman ...merita vazut:) Un film de Alejandro Amenabar bazat pe o poveste reala...



7.Sherlock Holmes

Tuturor ne-o placut povestea , desenul animat ...implicit ar trebui sa ne placa si filmul ..atat am de spus :)

8.Case 39

Am fost la mult mediatizatul film Orfana ...si mi s-o parut o ratare de film ...o poveste monotona , destul de previzibil , noah atata ca plodu de fapt nu era plod si avea treizeci si nush cati de ani ...O sa ma duc si la asta , doar pentru ca joaca si Renee Zellweger ...sper sa fie mai bun :) prima diferenta e ca acolo plodu era de vina , aici ceva spirite o bantuie pe copil :))

sâmbătă, ianuarie 2

Premierele lunii ianuarie -part 3 - uk oppenings

10.A prophet

Rahim ,un tanar arab ajunge intr-o inchisoare franceza unde ii obligat sa invete sa se descurce si ajunge un pol al mafiei :)A luat Grand prix la Cannes 2009 , cel mai bun film la festivalul international din Londra si a fost catalogat drept un must see de catre The Times :)



11.Brothers

Un film foarte interesant ... ea casatorita cu el , el pleaca in afganistan, el moare acolo , fratele lui vine sa sustina familia , fratele si ea se indragostesc si surpriza ....el nu ii mort si vine acasa ...hmm ..interesant :)



12.Born in 68

Un film francez despre viata , sex si politica in Franta anului 68...



13.Precious

Un film extraordinar ..merita vazut :)

Premierele lunii ianuarie -part 2 - uk oppenings

6.Treeless Mountain

O drama realista superba in care mama isi paraseste fiicele pentru a-si cauta sotul , lasandu-le pe una in grija altora .Filmul a fost lansat in 2008 la diferite festivale de film internationale unde a primit doar comentarii pozitive. Din pacate abandonarea este o problema cu care copii se confrunta in ziua de azi si cel mai trist e ca ei sufera toate repercursiunile desi nu au nici o vina ...



7.Crude

Un documentar despre cel mai controversat caz al planetei . Crude este o poveste reala , o afacere de 27 bilioane dolari numita si Cernobalul amazonian care include politici globale, miscari pro mediu, drepturile omului si disparitia populatiei indigene.Neaparat trebuie vazut:)



8.All About Steve

Daca la un lucru se pricepe Sandra Bullock , acela e rolul de amorezata impiedicata ...o comedie tare simpatica in care Sandra Bullock incearca sa cucereasca un tip si reuseste sa se faca de mandra minune de fiecare data :)



9.The boys are back

O poveste reala in care viata iti ofera o rasturnare subita de situatie si nu se termina cu acel roz de la final tipic comediilor romantice ...intr-adevar merita vazut :) Morala : a creste mare poate fi cea mai tare aventura a vietii :P

Premierele lunii ianuarie -part 1 - uk oppenings

Am terminat cu premierele US ..acum urmeaza premierele de la cinematografele UK :)
1.Post Grad

Dezastrul unei adolescente de la terminarea liceului pana in momentul in care isi pune in ordine viata ...Da ..de ce ? pentru ca joaca Alexis Bledel care o jucat in Gilmore Girls :)



2.Did you hear about the Morgans?

DA !!! Nu ma intereseaza povestea ,dar joaca Sarah Jessica Parker si Hugh Grant ...deci super tare :)



3.It's Complicated

DA!!!Pentru ca joaca Merryl Streep ...o actrica absolut extraordinara ...ea ii in stare sa transforme o poveste plana intr-o poveste exceptionala :) plus Alec Baldwin , plus Steve Martin :)



4.Exam

Dupa modelul Cube , poate si un pic de Saw ...din trailer pare interesant filmul :)



5.The Road

Bazat pe o nuvela de Cormac McCarthy pare a fi un film post apocaliptic extraordinar de reusit sustinut si de criticii de film si in acelasi timp foarte depresiv :) recomand si o comedie dupa el :)

vineri, ianuarie 1

Program Ianuarie Teatru/Opera 2010

Simplu ... programul de teatru/ opera ...l-am adaugat in meniuri pentru ca am observat un raspuns extrem de pozitiv  :)) Urmeaza niste imbunatatiri semnificative la aceasta rubrica cat de curand ...asha ca ..stati pe aproape :)




I. Teatru National
II. Teatru Maghiar
III. Opera Romana
IV. Opera Maghiara


I. Teatru National


- 08.01.2010 , ora 19:00 , Studio Euphorion : Istoria Comunismului povestita pentru bolnavii mintali de Matei Visniec , regia : Mona Chirila

- 09.01.2010 , ora 19:00 , Sala Mare : Sluga la doi stapani de Carlo Goldoni , regia : Mona Chirila (tradus)

- 10.01.2010 , ora 20:00 , Sala Mare : Cantareata cheala de Eugene Ionesco , regia : Gabor Tompa (tradus)

- 12.01.2010 , ora 19:00 , Sala Mare : Cand noi , morti , inviem de Henrik Ibsen , regia : Catalina Buzoianu (tradus)

-14.01.2010 , ora 19:00 , Sala Mare : Noaptea Walpurgiei sau Pasii Comandorului de Venedikt Erofeev , regia : Mihai Maniutiu (tradus)

-16.01.2010 , ora 19:00 , Sala Mare : Dansul Mortii de August Strindberg , regia : Sorin Misiriantu (tradus)

-19.01.2010 , ora 19:00 , Sala Mare : Purificare de Sarah Kane , regia : Andrei Serban (tradus)

-20.01.2010 , ora 19:00 , Studio Euphorion : Sefele de Werner Schwab , regia : Cristian Nedea (tradus)

-21.01.2010 , ora 19:00 , Sala Mare : Sluga la doi stapani (also 09.01.2010)

-23.01.2010 , ora 19:00 , Sala Mare : Don Juan in Soho de Patrick Marber , regia : Andrei Serban (tradus)

-24.01.2010 , ora 19:00 , Sala Mare : Noaptea Walpurgiei sau Pasii Comandorului (also 14.01.2010)

-26.01.2010 , ora 19:00 , Sala Mare : Mansarda la Paris cu vedere spre moarte de Matei Visniec , regia : Radu Afrim

-28.01.2010 , ora 19:00 , Sala Mare : Livada de visini - o continuare de Nic Ularu , regia : Nic Ularu (tradus)

-29.01.2010 , ora 19:00 , Studio Euphorion : Psihoza 4:48 de Sarah Kane , regia : Razvan Muresan (tradus)

-30.01.2010 , ora 19:00 , Sala Mare : Bolnavul Inchipuit de Moliere , regia : Sandu Manu (tradus)


II. Teatru Maghiar


-04.01.2010 , ora 20:00 : Viata Boemei de Aki Kaurismaki , regia : Radu Alexandru Nica (traducere simultana in limba romana)

-06.01.2010 , ora 20:00 : Pietre in buzunar de Marie Jones , regia : Attila Keresztes

-08.01.2010,09.01.2010 , ora 19:00 : Unchiul Vania de A.P.Cehov , regia : Andrei Serban (subtitrat)

-10.01.2010 , ora 11:00 : Dincolo de Muntele Manjit de Daniel Varro si Gabor Presser , regia : Attila Keresztes (spectacol pentru copii)

-19.01.2010,22.01.2010,23.01.2010,24.01.2010 , ora 19:00 : Strigate si soapte (repetitie cu public) de Ingmar Bergman , regia : Andrei Serban (subtitrat)

-25.01.2010,26.01.2010 , ora 19:00 : Demonii de F.M.Dostoievski , regia : Istvan Albu (traducere in limba romana)

-27.01.2010 , ora 19:00 : Trei Surori de A.P.Cehov , regia : Gabor Tompa (subtitrat)

-28.01.2010 , ora 20:00 : Viata Orfana - Confesiunile unei mame ceangau cu 16 copii

-29.01.2010 , ora 19:00 : Richard III de W.Shakespeare , regia : Gabor Tompa (subtitrat)

-30.01.2010 , ora 20:00 : Nascut pentru niciodata de Andras Visky , regia : Gabor Tompa (subtitrat)

-31.01.2010 , ora 20:00 : Moartea lui Danton de Georg Buchenr , regia : Mihai Maniutiu (traducere in limba romana)

III.Opera Romana


-06.01.2010 , ora 18:30 : Traviata de Giuseppe Verdi

-08.01.2010 , ora 18:30 : Madama Butterfly de Giacomo Puccini

-11.01.2010 , ora 19:00 : Cu Flautul la Urgente de Marius Vlad Budoiu (dupa Flautul Fermecat de W.A.Mozart)

-13.01.2010 , ora 18:30 : Cariera unui Libertin de Igor Stravinsky

-17.01.2010 , ora 18:30 : Bal Mascat de Giuseppe Verdi

-20.01.2010 , ora 18:30 : Turandot de Giacomo Puccini

-22.01.2010 , ora 18:30 : My Fair Lady de Frederick Loewe

-29.01.2010 , ora 18:30 : Rigoleto de Giuseppe Verdi

-31.01.2010 , ora 18:30 : Lucia di Lammermoor de Gaetano Donizetti


IV. Opera Maghiara


-07.01.2010 , ora 18:30 : Spectacol de Revelion

-10.01.2010 , ora 17:00 : Silvia de Kalman Imre (titrata in limba romana)

-14.01.2010 , ora 18:30 : Boema de Giacomo Puccini (limba italiana)

-17.01.2010 , ora 11:00 : Spargatorul de nuci de P.I.Csajkovszkij

-21.01.2010 , ora 18:30 : Carmen de Georges Bizet (limba franceza)

-23.01.2010 , ora 11:00 : Muziciantii din Brema de Csemiczky Miklos (titrata in limba romana)

-24.01.2010 , ora 17:00 : Spectacol de Revelion

-31.01.2010 , ora 11:00 : Janos vitez de Kacsoh Pongrac (titrata in limba romana)

Premierele lunii Ianuarie - us oppenings

1. The White Ribbon
"E anul 1913. Câteva evenimente bizare au loc la o şcoală dintr-o zonă rurală a Germaniei. Pare să fie vorba despre o metodă ritualică de pedeapsă. Afectează aceste evenimente structura institutiei şi, mai ales, cum influenţează şcoala fascismul?"

Drama ... un trailer foarte simpatic si presupun si un film misto , voi vedea ...important e ca a luat premiul Palme d'OR la Festivalul Cannes 2009 ,deci merita vazut :)



2.Leap Year

O comedie romantica ....ehh , in esenta aceeasi poveste ca de obicei ...guy meets girl , girl meets guy , they eventually get married , and live happily ever after :) dar ce imi place mie ...e ca e implicata Irlanda ...drumul ei spre Dublin e misto ...si in plus ...imi e tare dor de Dublin :D :) pentru asta o sa ma uit la film :)



3.The book of Eli

Esential e ca joaca Denzel Washington , un actor excelent :) Ahmm ... ideea e ca scenariile astea f futuriste si despre apocalipsa au prins , prind si vor prinde mereu la noi ...Eli ,unul din supravietuirii unui cataclism groaznic are o carte care reprezinta salvarea omenirii ...mai multe vizionati voi :)



4. Legion

Un grup de straini calatoresc prin lumea lovita de terifianta apocalipsa biblica. Un restaurant devine ultima linie de aparare si salvare a omenirii, dupa ce strainii afla despre chelnerita ca este insarcinata cu... mesia



5.Tooth Fairy

Nitel cretin filmu ...dar misto ipostaza in care ditai namila ajunge sa fie zana maseluta ...o comedie interesanta zic eu :))



6.Extraordinary Measures

Ideea e simpla : Nu crede in miracole, fa-le chiar tu :) E misto din perspectiva a cati copii pe planeta asta sufera de cate o boala genetica rara si pretuiesc fiecare clipa sau fiecare lucru primit , iar noi ne plangem cand e trafic sau pfooaii ce m-o enervat ce o zis x , etc :)



7.When in Rome

Pare rau , da inca o comedie romantica pe lista ...de ce ? pentru ca joaca Kirsten Bell si e tare draguta :D :) Si pentru ca Roma e o locatie superba ...:) si pentru ca dupa o zi de cacat ... o comedie tampita te mai relaxeaza :)