miercuri, aprilie 28

Panselutze ....panselutze .... panselutze

Sincer ...nu ma pot abtine ... acum cateva minute am vazut un filmuletz si de atunci rad ...si rad si iar rad ...filmuletzul l-am vazut pe Facebou ,site pe care va invit sa-l urmariti ...ca e tare :)) Sa revenim la oile noastre ...dupa ce aseara , m-am dus pana la Sora sa-mi iau tigari , care , soc , nu a dat inca faliment ...si la casa de marcat in fata mea erau 3 "dive" care rasfoiau dintr-o revista zile si nopti zici ca era Vogue si nu mai putea de nerabdare de parca asteptau sa intre la noul magazin Dolce de pe fith avenue ... trecem si peste partea in care au trecut divele trecerea de pietoni si vai ...doamne ....una din ele o facut masina sa opreasca sa ii acorde prioritate printr-un simplu gest al mainii , stil "la naiba" by Solcanu ...si trecem si peste partea in care am ras pe seama lor minim o jumatate de ora ...va prezint noua colectie primava-vara 2010 de panselutze

Panselutze = noul trend in materie de filmari postate pe internet , o noua stare in randul oamenilor rezultata in urma consumului exagerat de droguri legale si probabil pe seama unei senzatii cronice de singuratate :)

"Casutzaaa noastra ... sa mergem la mamica ...sa o vedem pe mamica ... fa cu mana , mamica ... mancare de rrreeegim ...sa facem vizitaaaa .... aici avem flori frumoaseeeee .... acesta este televizorrruuuulll ....cu anteeeeenaaaa 3 ...ma rog ... asta este baia noastra ...unde facem baie ....si cada ....si caloriferul ...umeraasssssss ....si ce a facut mamicaaa de mancareee ...aceasta este casutza noastraa ... "

Cuvintele sunt de prisos ... va las ...si astept sa imbratisati si voi noua stare panselutza si ...la cat mai multe filmuletze cu casutzaaa voastrrraaa :))


Vezi mai multe din Funny pe 220.ro


PS: Sper sa existe o explicatie medicala pentru filmuletzul pe care l-a facut Doru si pe care l-a postat pe net ...pentru ca altfel e pur si simplu trist ...pentru el ...la varsta pe care o are sa faca asha ceva :) Asha ca ... raman cu ideea ca exista un motiv medical real si ii urez insanatosire grabnica :)

Esc2010 - Albania

Hmm...piesa nu e rea , da cucoana care canta ...o vad asha o Elena Carstea inainte sa ajunga la concluzia ca "barbatii e niste porci" ...asha amorezata , nimeni nu o intelege , da important e ca ea se simte bine in lumea ei ...las ca ti-o luat-o Carstea inainte si oricum ajungi si tuh ca ea ...da' merita sa ajunga in finala :) 


Videoclipul ridica foarte mult piesa :) 


sâmbătă, aprilie 24

Esc2010 - Malta

Malta are ceva cu baladele si cu starea de vis ...nu malta o trimis-o pe tipa aia mare,mare,mare 2 ani la rand cu cate o balada in stilul f motivational , optimist ,etc ? ...Ehhh ...o tipa canta despre visul ei ...lipsit de originalitate dupa parerea mea(de la luther king incoace ...jur k am inteles ca fiecare are visul lui ...) ,dar din nou pe baza calitatilor vocale , merge in finala :) 


Esc2010 - Belgia

Vad ...un camp verde ....mare .... intins ... fluturi ....iepurasi care zburlaie prin iarba ... inchizand ochii ...piesa te ajuta sa treci intr-un taram vesnic verde ...vesnic fericit ....intr-o stare perfect infantila ... Just me and my guitar ....acolo unde nimic nu se poate intampla ...optimismul piesei se regaseste in optimismul caracteristic mie ...si pentru asta ...isi merita locul in familia finalei :))

marți, aprilie 20

Esc2010 - Polonia

Se simte din ritm ...jocul pasional al dragostei ...jocul vanatorii ...nu inteleg cele 2 urlete in poloneza...ce is cu ele in piesa ..da fie ? videoclipul ajuta foarte mult piesa , cel putin dupa parerea mea ... da ..e simpatica piesa si isi merita locul in finala :)

sâmbătă, aprilie 17

Esc2010 - Bosnia&Hertegovina

Piesa nu imi zice absolut nimic ....literalmente ....absolut nimic .... parca vag , vad un pogo pe fundal ...da in rest ...absolut nimic

Esc2010 - Serbia

Deci anul trecut a mers mandra noastra cu balcanele ei ...anu asta merge mandra asta cu balcanismele lui ...traducerea piesei fiind This is the Balkans .... Daca o ascult pana la capat ...ma sochez si ma "ingretosez" tot mai tare ... chiar nu imi vine deloc sa zic ....ca , tehnic , curge spiritul balcanic prin venele mele ... deci , asta trebuie trimis acasa cu primul avion ..si la revedere ...ca e penibil ... si oricum anumite parti din piesa is preluate de la goran bregovic ... parerea mea :)

joi, aprilie 15

Dj Project & Giulia - So untrue

Si fusei la concertul Dj Project&Giulia din Obsession din martie ... o seara cu conditii perfecte dar care a iesit imperfect , dar despre asta voi vorbi alta data ... am ramas fixat de atunci pe o piesa ...pe care in definitiv o stiam sub alta varianta din 2009 : Addagio & Gino Manzotti - So untrue .... dar care atunci nu m-a impresionat prea tare ...nush dc  ... Singura schimbare ,tehnic , e ca in loc de Addagio canta Giulia ...dar in varianta asta imi place piesa de innebunesc ... sa fiu vocea Giuliei ? Cert e ca am sa declar aceasta piesa Hitul 4Mit aprilie 2010 ...si abia astept maine sa o pun pe un cd de masina sa suneeeeeeee :))

PS: Aprilie si nu martie ...pentru ca filmarea de la concert o aveam deja dupa concert ,dar abia ieri m-am pus si am taiat si .....etc ....si mi-am facut si mp3 :)) Si de atunci ...ma innebuneste piesa :D

Concluzie : 4Mit recomanda PUTERNIC aceasta piesa =))

Esc2010 - Letonia

Piesa se numeste What For ? ... o piesa cu multe intrebari ...sau o piesa existentialista ... sau o piesa un pic religioasa ... ma amuza 3 versuri " Only Mr. God knows why / But he is gone today / He is out of range" ... asta e dak nu are semnal ce sa-i faci ?:) Intr-adevar , cel putin , piesa te face sa zambesti :) si in plus ii recomand ei un psiholog foarte bun daca tot are atatea intrebari existentialiste :)) sau cineva care sa ii zica ca exista un raspuns extraordinar la mieunarile ei .... DE AIA !!!!! :))

marți, aprilie 13

Esc2010 - Finlanda

Piesa se numeste Tyolki Ellaa , in traducere "one can work for a living,too" ...piesa in finlandeza ...deci eu cel putin n-am priceput nik din ea ... am o imagine vizuala puternica cu multa lume....extrem de beata cu berea in mana ascultand piesa asta si zicand ce misto e ...deci , nu ma incanta :))

luni, aprilie 12

Esc2010 - Slovacia

Noah ... o piesa in slovaca ...din nou , nu pricep absolut nimic ... ascult piesa si am o imagine vizuala f puternica cu multa lume dezbracata dansand in jurul unui foc haotic invocand fortele naturii :))atat :)) serios ...dar e simpatica piesa ...nu zic nu :)  ... imi place si interpretarea ...si ea e simpatica ...deci ...da ...ajunge in finala :D
Daca ma vedeti facand dansul ploii in jurul unui foc ..nu e vina mea , e vina ei :))

duminică, aprilie 11

Criza da in muzica ?

Deci ...tehnic nu prea vroiam sa mai scriu nimic astazi pe "bloc" ,dar sincer sa fiu nu prea ma pot abtine ... am dat peste ceva pe parcursul acestei dimineti si literalmente , imi vine sa imi smulg parul din cap ...

Acum multa vreme , prin ianuarie candva , am pus piesa lui Costi feat Bob Sincalir feat Shaggy - I wanna ... si cred ca am mentionat ca e o piesa bunicica de vara dupa ce o mixeaza ,remixeaza ca sa sune bine ... Ei bine, dragi compatrioti a aparut videoclipul ....marele .....faimosul ...videoclip .... chiar ma asteptam la ceva mare , grandios ...totusi e o colaborare importanta pentru orice "artist"din Romania ...sau tzoapa din Bulgaria ... Se vehiculeaza in presa ca ar fi costat 150.000 euro ....deci , pe bune ....pe ce ??? miiiii raauuuuuu .....

1. Videoclipul are tehnic 3 locatii : una in limuzina , una intr-un club si una la o piscina,ceva stuff ...  nimic iesit din comun ...se tot agita toata lumea pe acolo ...da din cur si gata .... deci pe ce dreacu 150.000 euro ? sau shaggy si bob sinclair taxeaza pe secunda aparitia in videoclip ca asha s-ar mai explica ???

1a. am vazut videoclipuri mult mai multe si mai faine decat asta ...si MULT MAI IEFTINE .... e cel mai prost videoclip pe care l-am vazut anul asta in mod oficial ...si decat sa strice atatia bani pe un rezultat atat de prost ...mai bine imi dadeam mie banii aia ..si le faceam eu ,care nu am cunostinte in domeniu , un videoclip mult mai tare =)) :D

2. Pitzipoanca aia ma dezgusta in ultimul hal ....tot ce stie sa faca e sa dea din tzatze si sa isi inga buzele .... aia e buna strict de fu**i si atat ...ca sa nu mai vorbim de cantatul ei .... si ea un refren de 2-3 ori ..si gata ii marea descoperire muzicala a secolului ....hai , pitzi du-te bagati vibratoru si taci din gura

3. Si-o schimbat Costita Ionitescu look-ul ...moama si ce schimbare ... se da el mare impresar si mare smecheras de cartier acuma ...da tot un cocalar ramane in viziunea mea ... arata ca un fazan in videoclip ...si macar sa ii lase aia coaele in pace k ....am impresia ca il strange foarte tare la cum canta :))

4. Mah , oameni buni ..toata viata mea am trait cu o impresie foarte buna despre Bob Sinclair si Shaggy ...Bob Sinclair chiar are niste piese bune in viziunea mea ....cum dreacu o ajuns ei sa isi puna amprenta pe colaborarea dintre pitzi/proasta anului din Bulgaria si cocalarul din Balcani ????? deci asta e dilema mea uriasa  la momentul actual ...la care ar exista cel putin o explicatie logica ... tinand cont ca numele lui costi nu e spus/cantat in inceputul piesei ...ci doar al tzoapei ...as presupune ca tzoapa s-o cracit cam tare pentru Shaggy si Bob Sinclair si nu doar o singura data  (sub simpla deviza adaptata Elena Carstea : Barbatii e niste porci ...de ce ar face Shaggy si Bob Sinclair exceptie ) ...sau exprimata dpdv economic ...tzoapa a acceptat in repetate randuri moneda nationala a Botswanei ...pentru a avea o piesa cu semnatura Shaggy si Bob Sinclair ...

Astept alte explicatii logice pentru asha ceva ...si pana atunci ...dezamagire placuta in vizionarea acestui videoclip :))

Esc2010 - Estonia

Deci ..eu am inteles ca a castigat Norvegia anul trecut cu un ...efect de fairy-tale ..si tot asha ...da pe bune ...piesa asta nu are nimic ....voce 0 ...interpretare 0 ... efect 0 ...piesa asta are un loc extraordinar ... in buda ... si dupa aia sa si trag apa :))

sâmbătă, aprilie 10

Esc2010 - Rusia

Incep sa ma gandesc ca Eurovisionul devine slujba religioasa (o sa vedeti pe parcurs de ce am zis asha ceva)....ce-s cu piesele astea , anu asta ? pana acuma nici una nu imi place :)) pe asta cand il aud incepe sa ma ia durerea de cap ... sincer .... Ii recomand sa mearga sa isi ceara scuze fata de cine o gresit in privat , nu in public ...am inteles ca se simte aiurea ...da faceti-l sa taca :))

vineri, aprilie 9

Esc2010 - Moldova

Prima piesa care intra in semifinala 1 ....e Moldova

Deci nici sa nu incep sa zic ...pfooaiii :)) singurul lucru care mi-o placut din piesa e saxofonul :)) lucruri de facut neaparat : de dat foc la costumatii , de ucis tipa care s-o ocupat de par si machiaj , de regandit coregrafia , de lipit ceva peste gura lu ala ca se descurca piesa mai bine fara el , cam atat ?  :-/ atunci putem discuta de finala ... si eventual cu un remix klumea as fi dispus sa ascult piesa si in cluburi , desi slabe sanse :))
Serios ...ii poate placea cuiva piesa asta ? :-// ...dar e Moldova...asha ca are loc langa noi in semifinala :))

joi, aprilie 8

Esc2010

Incepand cu azi ....in fiecare zi am sa ma leg de cate o piesa de la Eurovision 2010 ... puteam sa le disec toate o data , tinand cont ca pana acuma nu am reusit sa ma hotarasc pe o piesa care sa imi placa de sa zic .... "nu mai pot! :))cat e de misto "...dar prefer sa ma leg de cate o piesa pe rand si sa fac topuri si etc ..pe parcurs :)

Sa incepem ... Anul acesta ...exista 39 de tari care participa la Esc2010 ... din care 17 participa in prima semifinala care va avea loc in data 25 May 2010 , 17 participa in a doua seminfinala ...din fiecare semifinala se vor califica cate 10 tari care vor participa alaturi de cele 4 (Spania , Germania , UK , Franta ) si de castigatoarea  editiei precedente (Norvegia) in finala din 29 May 2010

In semifinale vor participa urmatoarele tari  :

Semifinala 1 : Rusia , Estonia , Slovacia ,  Moldova , Finlanda , Letonia , Serbia , Bosnia&Hertzegovina, Polonia , Belgia , Malta , Albania , Grecia , Portugalia , Macedonia , Belarus si Islanda

Semifinala 2 : Lituania , Armenia , Israel , Danemarca , Elvetia , Suedia , Azerbaijan , Ucraina , Olanda , Romania , Slovenia , Irlanda , Bulgaria , Cipru , Croatia , Georgia , Turcia

S-a incercat aranjarea in semifinale astfel incat sa se evite votul geopolitic , desi nu prea ai cum sa eviti asha ceva , da fie :) Votul este reprezentat ,ca si in 2009, de o combinatie intre votul publicului si votul juriului (elementul de noutate e introducerea sistemului 50-50% si in cazul semifinalelor)... astfel incat ...hai sa incepem :)

miercuri, aprilie 7

Adevarul despre Pasti ....

Nu am mai scris de cand am inceput sa vad in jurul meu ca se apropie Pastele ...si nu mai scriu pana cand nu dispare tot bullshitul asta numit Paste ... asta se va numi o "semiscriere" pentru ca incet , observ ca dispar ouale , prajiturile si carnea de miel pe care nu o mai suport ...Pastele e sarbatoarea care ma deprima ...ma deprima pentru ca nu are nici o stare , pentru ca nu are nimic ...ciudat , pentru ca ....religia spune ca invierea e cel mai important eveniment religios al anului ...reprezentand spalarea pacatelor si bla bla bla bla. ... in cazul in care nu si-a dat cineva seama ....nu sunt religios ... nu sunt si gata ...da.... o sa ard in Iad ...asta e  ...respect dreptul fiecaruia de a crede in religie ,dar nu ma obliga pe mine sa iti impartasesc credintele ...nu imi veni la usha sa imi ceri bani ca deah e fondu bisericii sau cum dreacu s-o mai numi si ala ... cand toata tara cica e in criza , tu vii si imi ceri bani ca sa mai ridici 5 biserici pe metru patrat ...k doar sigur aia va stimula economia romaneasca ... Pont : Nu exista nimica ce va stimula economia romaneasca ..e fundamentata gresit , functioneaza gresit si in cele din urma va da kics ...Dar hai sa luam Pastele pe rand si sa il disecam un pic ....

Stau si pierd o saptamana din viata mea inaintea Pastelui ca sa fac ,cica , marea curatenie de Pasti ... curatenie pe care oricum o faci in mod regulat si pe care orice om igienic-normal o mentine ... mda , dupa aia ma apuc sa fug ca tot descreieratu prin toate hiper-marketurile din Cluj ca sa imi iau cele traditionale : miel , oua , alte componente de mancare si vopsea de oua ... si dupa aia trecem la facutul de mancare ... cu care pierzi 2 zile , in medie ...pentru ce ? ca in primele zile de Paste sa bagi in tine ca un spart ca doara e sarbatoare pana ti se face rau si zaci intr-o stare de putrefactie pe primul element de decor care iti poate satisface nevoia de orizontala ...mda ....ca sa continuam ...

Vine noaptea Invierii ... si cu mic , cu mare , cu purcel , chinchilla sau hamster te impopotanezi in limita decentei si te duci la slujba de Inviere in care ti se tine o predica cat China si stai minim o ora in frig ...si iti degereaza degetele pe marea lumina pe care cel putin 20% din persoane au aprins-o cu bricheta ...da .... din motive strict de plictiseala m-am dus si eu pentru prima oara la catedrala la slujba de Inviere ...la care bineinteles , in stilul specific mie am intarziat vreo jum de h ...nu-i stres...ca la predica cat China de dupa slujba o compensat intarzierea mea ... ok , nu is religios , dar cum am zis respect decizia altora de a fi si pentru asta ma gandesc ca ma duc imbracat decent la slujba , tac cat de cat din gura in timpul slujbei si tin in mana lumanarea aprinsa k doara asha face toata lumea ...da' se pare ca nu numa Obsessionu' e loc  de defilare a modei urbane ..ci si slujba de Inviere ...

Deci , eu inteleg perfect ideea ca ne-a creat fara haine ...da pisi cu ce dreacu gandeai cand la 1 grad Celsius afara tu vii imbracata in "articole de vestimentatie" prin care iti vad tat organu reproducator in splendoarea lui ? sau ai impresia ca expresia ..cu cat mai putin imbracata ,cu atat mai benefic pentru rinichi ? ei bine ...nu functioneaza asha ...si era in jurul meu o gramada de specimene care vorbeau la telefon ....o persoana inclusiv isi programa partida de sex la telefon in timpul slujbei ... sunt absolut convins ca probabil aceea conversatie telefonica a aparut in urma realizarii faptului ca s-a terminat postu ... si s-a dat drumu la carne in spatele meu , la un moment dat ,in spatele meu...erau unu si una care purtau o conversatie extrem de propice pentru spalarea pacatelor "tuh p****a ,cate ore de condus mai ai la scoala aia de soferi?" ...conversatia care s-a derulat pe vreo 15 min si in nici un caz cu un limbaj mai decent .... bineinteles ca mai erau anumite persoane care se aplicau stereotipului de bovina industriala si ar fi preferat sa parcheze hapt in fata scarilor catedralei , dar nah s-o rezumat si cu parcarea de la strada ..cu toate , ca tehnic vb ...strada era inchisa din cauza slujbei ..trecem peste ... pitziponcii si pitzipoancele care au aveau zeci de gablonturi / ceasuri D&G luate cu 50 lei la negru sau furate de prin mai stiu eu cine stii ce tara ...si pe care probabil pe spate scrie made by C&G ...da trecem peste ...singurul element enervant la ei era ca le sunau gablonturile mai tare de clopotele bisericii cand umblau ...nici o problema , am sa ma conformez si eu la anu ...am sa urmaresc parada de moda cu privire la tendintele Easter 2011 si sa stiu ce am sa port la slujba ... astea is numa detalii fata de ce s-a intamplat la minunata slujba ...probabil ..am ales eu o zona proasta in care sa stau :))

Si urmeaza ...ziua de Paste .... stai tata ziua cu familia ...si pfoaii , cat de mult ne iubim noi ..si nu mai putem unii fara altii ..si hai sa lasam pentru o zi ....toate divergentele deoparte si sa parem familia perfecta ..bullshit!!! si dupa aia incet , timid ...dar intotdeauna sigur ....apar rudele ... care or venit ca sa dea din gura vreo 3h ,minim, despre ce o mai facut ele de cand nu le-ai mai vazut ...cel mai probabil de la Craciun ...si de fiecare data apar aceleasi intrebari cretine : ce studiezi acuma ?unde lucrezi ? cand ai de gand sa te casatoresti? si aici incep nervii mei ....lasa dreacu in plata mea in pace cu casatoria ta cu tot ....ce dreacu ?????????? inca nici nu stiu in ce directii o ia viata mea si inspre ce ma indrept si nu ma simt stabil profesional , financiar ..si tu vrei sa ma casatoresc si sa incep productia de copii ...ca sa ai tu motive suplimentare sa vii in vizita si sa imi povestesti iara ce ai mai facut tuh si de alea ? lasa-ma dreacu in amarul meu ...ca o sa ma casatoresc cel devreme la 27 ani ...cu toate ca si cifra asta mi se pare o limita minima insuficienta ...da fie ....

Si urmeaza a doua zi si a treia zi de Paste .... in care tipii se iau si se duc la udat ...si local , in anumite zone ale Ardealului ...in a treia zi ..fetele se iau si merg la udat ....si te duci pe la toata lumea ca sa nu te sune dupa aia sa iti zica ca esti "nemanierat" pentru ca pe la ele nu ai ajuns ... stai linistita draga mea de 60 ani ...ca daca te ud eu ..sigur nu cresti mai mare si sigur nu te faci nici mai frumoasa ..poti trai linistita si fara chestia asta ...din nou ,timp pierdut degeaba ...si oare ati observat specificul ardeleanului ? intri intr-o casa si cel putin jumate de ora ...esti intrebat la fiecare 5 min daca nu vrei sa gusti din aia , si din aia , si din aialalta , si din cealalta ...pana cand ajungi in punctul de oboseala psihica sa zici "nu, multumesc  " si zici da ...si acolo incepe adevarata parada a mancarii ....in care ajungi sa gusti din toate si sa zici "vai , ce bun e " si "hmmm" timp in care te gandesti ...da,doamne sa nu mor de la atata mancare ...dar asta se intampla la aproape fiecare casa, anumite "case" considerandu-se insultate daca nu mananci ,  astfel incat continuand ritualul zilei de pasti ...si in a doua zi si in a treia zi ...ajungi sa stai intr-o stare letargica in care tot ce speri e sa nu ajungi sa ai o conversatie extrem de particulara cu buda si in care te gandesti ca , probabil dak te plesnea trenul te simteai mai bine ... o metoda mult mai eficienta si net superioara cerebral vorbind ....ar fi ...in momentul in care intri , dupa ce iti gasesti locul in marea curatenie de Paste ca parca te ia frica sa deranjezi vreun milimetru patrat de curatenie k doara ii "marea curatenie" ...sa ti se zica in felul urmator " in cazul in care iti este foame sau vrei sa gusti ceva sa imi zici si cel mult sa fii intrebat o data dak vrei sa gusti ceva si dupa aia las-o moarta ... ca nu vreau sa mor , sincer ...

In aceste 3 zile de Pasti ... treci dintr-o stare in alta ca si trenul personal dintr-o gara in alta  ..de la plictiseala ...la nervi ... la "intoleranta digestiva" ...uneori , la toxinfectie alimentara ... la  somnolenta acuta ... si rar , la nevoi acute de a-ti scurta venele... si multe altele...cred ca sindromul maniaco-depresiv e vax patina pe langa multitudinea de stari pe care le experimentezi in intervalul asta de timp :))  ... acuma sa fim seriosi ...oua sunt tot timpul anului ...iar oua fierte pot manca cand vreau eu ...deci nu ma impresioneaza cu nimic ...ca m-am chinuit nush cat timp sa le vopsesc ca dupa aia sa injur , cel mai probabil de minunata vopsea care ba imi ramane pe degete , ba o vad pe ou ..si sunt absolut convins , ca e extraordinar de sanatoasa ...si altele .... mielul , e o carne nepopulara deja in randul romanilor ...majoritatea sondajelor au aratau ca preferinta romanilor pentru carnea de miel a scazut simtitor in ultimii ani ...asha ca ? vorba fie , unui blog vecin ... sa stau si sa mananc in timp ce un craniu de miel sta si se hoalba la mine ..nu , multumesc ..dar ma lipsesc ....

Dar ...probabil factorul cel mai important pentru care ma deprima /dispera Pastile ...e ca ....toata lumea e ocupata cu statu acasa , cu rudele , cu familia ...cu mersul la tara de Pasti ...si brusc pentru 3 zile Clujul se transforma intr-un mare desert prin care mai bantuie cate un clujean derutat pe strada ...minunat k face marasti - manastur in mai putin de 10 minute :)) ...si , cum majoritatea lumii din jurul meu ... fie nu sunt clujeni la origine si merg acasa de sarbatorile pascale ....fie au o tara undeva la care merg de sarbatori ca deah asha e frumos ... atunci ... functia sociala a vietii mele atinge niste cote negative inimaginabile ...si incepe marea plictiseala la mine ...3 zile .... in care tanjesc sa ies sa port o discutie normala care preferabil sa nu contina cuvintele " casatorie / job / drob / oua / udat"  ....3 zile in care stau si reflectez , din pura plictiseala , la tot decursul vietii mele pana in momentul prezent si ca de obicei , nu ajung la nici o concluzie ...

Da ...asta e Pastele ...si anul asta , e vina mea recunosc ...ca nu am facut ca in alti ani ...cu 2 zile inainte de Pasti ...sa ma iau sa plec din localitate intr-un extrem de dragutz si relaxant concediu in care nu imi frece nimeni creierii pe teme inutile ...

Concluzia finala : Astept propuneri de concedii pentru Pasti 2011 ...ca in Cluj ...sigur nu mai stau ...