marți, februarie 23

Hai pe bune ...

Din ciclul luna asta am ceva cu Romania si Romania cu mine ..continui ...spre , unul din cele mai socante lucruri pe care le-am putut auzi ...si cand de fapt , stau sa ma gandesc ca asha ceva se intampla in mod normal .... sa explic sub sintagma eu stiu , voi probabil nu stiti:))

Oana Zavoranu , mare diva ,vedeta ,starleta a Romaniei .... uriasa voce nedeclarata ...si mai nou ..unica fiica a lui Maria din Ciumegarie care scoate aur alb din piatra seaca si dezleaga tot ce se poate dezlega inclusiv nodul de la cravata .... sta si ea , bineinteles , in linistea ei ca ea nu este genul de persoana care sa se bage in seama aiurea ... si ppffoooaaiii ..surpriza ... ii apare un pui pe masina ...dupa lungi consultari cu mama ei , marea Maria care nu face magie neagra ..bine , dupa lungi consultari cu ceva vrajitoare ...care i-o zis k puiu e blestemat ... s-o panicat ..ce sa faca ...asculta si ea de vrajitoare ...si merge si creeaza remediul ... respectiv , vrajitoarea i-a zis k trebuie sa arunce cu "pipi" peste pui ... zis si facut ....v-o prezint pe Oana in plina desfasurare cum arunca cu "pipi" peste puiul ajuns pe masina ei ca sa dezlege farmece

1) Pe Pepe il inteleg cum o facut pipi in sticla ..dar ea cum dreacu so pisat ? :)) s-au o mers tehnica oala si dupa aia turnat in sticla ?
2) Dupa ce ca ii penibila ... pentru ce o mai chemat sa si filmeze cum arunca ea cu pisat pe masina , masina pe care ma gandesc ca o dat ceva bani pe ea .... Deci ,recapitulez ... Sa arunci cu pipi intentionat pe propria masina ..de neconceput in opinia mea ...
3) Mai si intreaba desteapta ..." o sa zica lumea ca is nebuna " ....faaaa...arunca-te de pe balcon ... ca duhnesti a nebuna si a prostie curata ... inca incerc sa imi revin din soc :))
concluzia ...nu exista

Poftim cultura ... ma seaca Romania tot mai tare perioada asta :))

Niciun comentariu: