miercuri, februarie 3

Rovinieta electronica - o gluma buna sau nu ?

"Rovinieta electronică, de la 1 august.

De la 1 august 2010 vom avea mai mulţi bani pentru drumuri. De la acea dată automobilele care nu au rovinietă vor fi depistate mai uşor, iar amenzile pentru lipsa rovinietei vor fi mai mari.
Aceste lucruri vor fi posibile prin introducerea rovinietei electronice, sistem ce va face posibilă simplificarea procedurii de monitorizare a vehiculelor la tranzitarea reţelei de drumuri naţionale din România, potrivit unui comunicat al Guvernului. Executivul a luat măsura introducerii rovinietei electronice, de la 1 august 2010, în şedinţa de săptămâna trecută. Rovinietele în formă clasică, achiziţionate până la această dată vor putea fi utilizate până la expirarea valabilităţii."

preluat de pe http://www.clon.ro/

Ehhh nahh ...uite ca prin multe chestiuni absolut cretine pe care le face Guvernul Romaniei ...se mai intampla si cate o chestie buna , din pacate nu suficient de buna incat sa fie iertate si cele din urma ..dar fie ... acuma problema si dilema mea existentialista in privinta asta e ...totusi vom avea mai multi bani pentru drumuri sau nu ? adica banii suplimentari obtinuti din aceasta metoda chiar se vor reflecta in drumuri imbunatatite , gropi acoperite sau autostrazi terminate ? sau in continuare voi fi un contribuabil platitor de taxe si impozite la timp si in plus ca si bonus de la Guvern sau municipalitate voi continua la fiecare 1,2,3 ani sa imi schimb elemente din sistemul de directie pe banii mei din cauza drumurile locale / nationale / .... ?

Niciun comentariu: