vineri, ianuarie 22

Dilema sondaj Adi :))

Ce te enerveaza cel mai tare?
  • manelele si manelistii
  • cand pica netu`
  • sa fii trezit brusc
  • blogurile pe care se sufera
  • mass-urile
  • ca n-ai bani suficienti

Asha suna un sondaj de pe un blog pe care il recomand si il ''citesc cand m-ai apuc si eu'' =)) :)) V-am zis vreodata ca mie imi place sa votez ?nush dc ...da imi place ...votez la orice ...nah si am vazut sondaju' si m-am blocat ...k nu stiu ce sa votez...implicit am nevoie de ajutor!!! :))
Sa imi explic dilema ...
- manelele si manelistii ....manelele nu le ascult si le evit pe cat posibil , iar manelistii nu ii bag in seama ..deci nu am de ce sa ma enervez :))
- cand pica netu' ... nu prea stiu eu ce e aia, cel putin la mine,  UPC rullzz :)) dar si daca pica netu' ma duc in bucatarie , citesc ceva sau in cel mai rau caz pornesc televizorul
-sa fii trezit brusc ...aici posibil sa ma enervez , dar eu cand is trezit brusc ...is asha pierdut in spatiu ...cu totul buimac ....pana sa imi dau seama ce se intampla in jurul meu , deja potentiala senzatia de enervare nu mai are loc ...k pur si simplu nu reactionez la o trezire brusca :))
-blogurile pe care se sufera ...acuma pe principiul diversitatii trebuie sa fie si de alea ..dar nu intru pe ele , si dak din greseala dau de unu de genu ,inchid frumos ...din nou ...nu am de ce sa ma enervez :))
-massurile ...hmmm ..asta ar putea fi un motiv , dar cum vad un mass il inchid si nici nu il mai citesc...ca deja cred ca yahoo/aol is in faliment de la cate 0.1 centi dau la fiecare mesaj umanitar ...iar cu privire la mesajele cu are nevoie urgenta de sange ...ma leshi ...k ti-oi trimite pe mess niste sange cum vad mass tau ? :)) am donat si eu sange asha k sunt convins ca te poti descurca de la centrele de transfuzie din tara sa faci rost ..fugutza si da acolo un mass ...again ...lipsa enervare
-ca n-ai bani suficienti ...aici e suficient de simplu ...conform felul omului de a fi ...orice ai lucra , oricat ai lucra , oricat bani ai castiga niciodata nu o sa-ti ajunga ...luam exemplul urmator ...ai un job cu 15 mil pe luna ..si te tot gandesti k nu-ti ajung banii ...gasesti un post mai bun ...cu 30 mil pe luna ...prima luna intr-adevar park nu ai pe ce strica ...si dupa conform piramidei nevoilor iti adaugi cheltuieli suplimentare pana cand ajungi in aceeasi situatie de dinainte ca nu ai bani suficienti si nu-ti dai seama pe ce se duc ...am dreptate sau nu ? si doi , oricum traiesti in romania ..in contextul actual niciodata nu o sa-ti ajunga banii :))
 
Deci am mult prea multa rabdare cu mediul exterior si nu prea ma enervez deci, intreb ...ce sa votez si eu ?...nu de alta ,da vreau sa votez  :)) Mai sunt 5 zile in care pot vota ...deci CE SA VOTEZ ? =))

2 comentarii:

Adi Mihăilă. spunea...

Daca vrei, pentru tine pot sa bifez optiunea aceea cu vot multiplu, sa fii linisit.

Sau sa mai bag o optiune cu NIMIC :))

Ruru spunea...

trifut, am o provocare pentru tine, care esti tu asa chill.. fa si tu o lista cu 37 de lucruri care te nerveaza... ca nu creeed ca te nervezi tu ase greu. Adios, prietenul meu blogger :x