vineri, ianuarie 1

Premierele lunii Ianuarie - us oppenings

1. The White Ribbon
"E anul 1913. Câteva evenimente bizare au loc la o şcoală dintr-o zonă rurală a Germaniei. Pare să fie vorba despre o metodă ritualică de pedeapsă. Afectează aceste evenimente structura institutiei şi, mai ales, cum influenţează şcoala fascismul?"

Drama ... un trailer foarte simpatic si presupun si un film misto , voi vedea ...important e ca a luat premiul Palme d'OR la Festivalul Cannes 2009 ,deci merita vazut :)



2.Leap Year

O comedie romantica ....ehh , in esenta aceeasi poveste ca de obicei ...guy meets girl , girl meets guy , they eventually get married , and live happily ever after :) dar ce imi place mie ...e ca e implicata Irlanda ...drumul ei spre Dublin e misto ...si in plus ...imi e tare dor de Dublin :D :) pentru asta o sa ma uit la film :)



3.The book of Eli

Esential e ca joaca Denzel Washington , un actor excelent :) Ahmm ... ideea e ca scenariile astea f futuriste si despre apocalipsa au prins , prind si vor prinde mereu la noi ...Eli ,unul din supravietuirii unui cataclism groaznic are o carte care reprezinta salvarea omenirii ...mai multe vizionati voi :)



4. Legion

Un grup de straini calatoresc prin lumea lovita de terifianta apocalipsa biblica. Un restaurant devine ultima linie de aparare si salvare a omenirii, dupa ce strainii afla despre chelnerita ca este insarcinata cu... mesia



5.Tooth Fairy

Nitel cretin filmu ...dar misto ipostaza in care ditai namila ajunge sa fie zana maseluta ...o comedie interesanta zic eu :))



6.Extraordinary Measures

Ideea e simpla : Nu crede in miracole, fa-le chiar tu :) E misto din perspectiva a cati copii pe planeta asta sufera de cate o boala genetica rara si pretuiesc fiecare clipa sau fiecare lucru primit , iar noi ne plangem cand e trafic sau pfooaii ce m-o enervat ce o zis x , etc :)



7.When in Rome

Pare rau , da inca o comedie romantica pe lista ...de ce ? pentru ca joaca Kirsten Bell si e tare draguta :D :) Si pentru ca Roma e o locatie superba ...:) si pentru ca dupa o zi de cacat ... o comedie tampita te mai relaxeaza :)

Niciun comentariu: