miercuri, ianuarie 13

Zuiri

In dimineata in care m-am intors singur din Sibiu , trebuie sa recunosc ca la un moment dat m-o plesnit somnul ..implicit am trecut pe radio si hopa peste ceva dau ..stirile Zu de la ora 6 dimineatza ....:)) morala ...doamne ajuta ca m-am plesnit pe mine de ras ...sa incepem in felul urmator

1.Patinoarul de la Iullius va fi deschis 360 de zile ...nu va fi gheatza ci ceva substanta sintetica asemanatoare ... intr-adevar , ma si vad in pantaloni scurti si maieu cu patinele in picioare ....da-i bice =))
2.Inna a luat discul de aur in Spania ...noh e si asta o treaba ...acuma ma gandesc ca toata lumea stie sa arate unde ii Romania pe harta ...sau tot in AfricAsia am ramas ?
3.Ca o sa fie zboruri directe Cluj - Napoca - Pisa incepand de la 70 lei in regim low cost...acuma deja imi fac planuri sa ma pisez deja ...tzeapa ..numa din vara :))
4. Deci stirea asta mi s-o parut monumentala ...absolut geniala .... Atentie ...pericol de lupi in nush ce regiuni montane ...salvamontistii recomanda urmarirea traseelor nush de care culoare si sa nu se abata de pe traseu turistii ...In cazul in care ,turistul se intalneste cu o haita de lupi este extrem de indicat ca turistul sa isi ia ghiozdanul si sa il tarasca pe jos ....da pentru ce naiba sa imi mai tarasc rucsacul pe jos ...pot sa ma tarasc si pe mine pe jos ca tare ma indoiesc ca ditai haita de lupi se sperie de un rucsac tarat pe jos :))

Oare daca imi tarasc rucsacul pe jos prin centru ce se intampla ? nu se mai baga lumea in mine pe strada ? am culoarul meu ?

Un comentariu:

Anonim spunea...

@sanda@
Imagineaza-ti ca ramanem blocati intre Sibiu si Paltinis :p...ghinion...nu mai putem merge cu masina si ne pornim pe jos.
Surpriza: suntem atacati de o haita de lupi.
...dar vaaai, am uitat rucsacul in masina, oare daca ne rugam, cu siguranta ne ajuta TUTU!:))
Isi recupereaza ce si-a lasat in ZARA si vine sa ne ajute...ATENTIE, CAINE RAU!!! lupii cad ca niste pietre de TUTU izbiti :))